Լոլիկով խորտիկ. Սա ավելի համեղ է, քան սովորական աղցանները

Լոլիկով խորտիկ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Լոլիկով խորտիկ. Սա ավելի համեղ է, քան սովորական աղցանները

Այս բաղադրատոմսում ամենակարևորն այն է, որ լոլիկը մարինացվի այնքան, որքան անհրաժեշտ է, որպեսզի նախուտեստը դառնա կծու, շքեղ և լրացնի մսեղենով և ձկնեղենով պատրաստված ուտեստները:

Լոլիկով խորտիկ

Լոլիկով խորտիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Լոլիկ 500 գ

_Սամիթ և համեմ կամ մաղադանոս մի փունջ

_Ռեհան 4 տերև

_Սխտոր 4 պճեղ

_Աղ 0.5 թեյի գդալ

_Պղպեղ, կծու պղպեղ

_Տերիյակի սոուս 2 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

Լոլիկով խորտիկ

Լոլիկով խորտիկ. Պատրաստման եղանակը

_Ցանկալի է վերցնել միջին կամ փոքր, պինդ լոլիկներ: Քաղցր սորտերը հարմար են:

_Կտրել լոլիկը 4 մասի:

_Մանր կտրատել կանաչիները, քերել սխտորը քերիչով կամ դանակով կտրատել:

_Ռեհանը մանր կտրատել:

Հուշում. Կարող եք վերցնել ցանկացած ռեհան, մանուշակագույն կամ դասական կանաչ:

_Լոլիկի շերտերին խառնել կանաչիներ, աղ և պղպեղ, սխտոր, տերիյակի սոուս և բուսական յուղ:

_Ավելացնել տարբեր համեմունքներ բանջարեղենի համար, այդպես ավելի համեղ կլինի:

_Խառնել, ծածկել և դնել սառնարանը 15 րոպե:

Լոլիկով խորտիկ

Սա շատ պարզ, բայց օրիգինալ նախուտեստ է, որը միշտ կարելի է մատուցել սեղանին:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր աղցան բուսակերների համար

Խնդրում ենք Գնահատեք