Լոլիկով խորտիկ. Սա ավելի համեղ է, քան սովորական աղցանները
Այս բաղադրատոմսում ամենակարևորն այն է, որ լոլիկը մարինացվի այնքան, որքան անհրաժեշտ է, որպեսզի նախուտեստը դառնա կծու, շքեղ և լրացնի մսեղենով և ձկնեղենով պատրաստված ուտեստները:
Լոլիկով խորտիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Լոլիկ 500 գ
_Սամիթ և համեմ կամ մաղադանոս մի փունջ
_Ռեհան 4 տերև
_Սխտոր 4 պճեղ
_Աղ 0.5 թեյի գդալ
_Պղպեղ, կծու պղպեղ
_Տերիյակի սոուս 2 ճաշի գդալ
_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
Լոլիկով խորտիկ. Պատրաստման եղանակը
_Ցանկալի է վերցնել միջին կամ փոքր, պինդ լոլիկներ: Քաղցր սորտերը հարմար են:
_Կտրել լոլիկը 4 մասի:
_Մանր կտրատել կանաչիները, քերել սխտորը քերիչով կամ դանակով կտրատել:
_Ռեհանը մանր կտրատել:
Հուշում. Կարող եք վերցնել ցանկացած ռեհան, մանուշակագույն կամ դասական կանաչ:
_Լոլիկի շերտերին խառնել կանաչիներ, աղ և պղպեղ, սխտոր, տերիյակի սոուս և բուսական յուղ:
_Ավելացնել տարբեր համեմունքներ բանջարեղենի համար, այդպես ավելի համեղ կլինի:
_Խառնել, ծածկել և դնել սառնարանը 15 րոպե:
Սա շատ պարզ, բայց օրիգինալ նախուտեստ է, որը միշտ կարելի է մատուցել սեղանին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նոր աղցան բուսակերների համար