Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստեք միանգամից 2 բաժին, շատ արագ է սպառվում, հավատացնում ենք 

Լոլիկով նախուտեստ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՆԵՐ

Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստեք միանգամից 2 բաժին, շատ արագ է սպառվում, հավատացնում ենք

Այս մարինացված լոլիկի նախուտեստը կդառնա ցանկացած սեղանի հիմնական ուտեստը: Ավելի շատ պատրաստեք, քանի որ ձեր հյուրերը նախ թթու լոլիկը կվերցնեն:

Նախուտեստը արագ է պատրաստվում, և դրա համար անհրաժեշտ բաղադրիչներն ամենապարզն են:

Լոլիկով նախուտեստ

Լոլիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • միջին չափի լոլիկ 3-4 հատ
  • միջին չափի սոխ 1 հատ
  • սխտոր 1-2 պճեղ
  • մեղր 1 թեյի գդալ
  • կծու կարմիր պղպեղ 0.5 թեյի գդալ
  • ռեհան չորացրած 1 թեյի գդալ
  • կիտրոնի հյութ 1 ճաշի գդալ
  • բուսական յուղ 3-4 ճաշի գդալ
  • աղ՝ ըստ ճաշակի

Լոլիկով նախուտեստ

Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լոլիկները կտրեք ցանկացած հաստության կտորների (ըստ ձեր ճաշակի), լցրեք դրանք խորը ամանի մեջ:
  2. Կտրեք սոխը կես օղակներով և դրանք շաղ տալ լոլիկի վրա:
  3. Լոլիկի հաջորդ շերտը դրեք սոխի վրա, դրա վրա` կրկին սոխի շերտ:
  4. Բանջարեղենը շերտերով դնել այնքան ժամանակ, մինչև վերջանա:
  5. Մի փոքր ամանի մեջ զգուշորեն խառնել աղը, պղպեղը, չորացրած ռեհանը, մեղրը, բուսական յուղը, մանրացված սխտորը, կիտրոնի հյութը:
  6. Ստացված մարինադը լցնել լոլիկի վրա:
  7. Որոշ ժամանակ անց լոլիկը նույնպես կթողնի հյութը և կմարինացվի դրա մեջ:
  8. Լոլիկով ամանը ծածկել կափարիչով և երկու օրով թողնել սառնարանում:

Երկու օր անց ուտեստը կարելի է մատուցել:

Լոլիկով նախուտեստ

Շատերը չեն կարողանում դիմադրել և անմիջապես են փորձում այս աղի թթու լոլիկը: Բայց ոչինչ: ՄԻայն հիշեք, որ դրանք պարզապես երկու օրվա ընթացքում ստանում են կատարյալ համ:

Լոլիկով նախուտեստը պատրաստ է

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կաղամբով աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք