Լոլիկով նախուտեստ. Գեղեցիկ ու ախորժելի նախուտեստը հաճելի կլինի հիմնական ճաշից առաջ

Լոլիկով նախուտեստ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Առաջարկում ենք պատրաստել համեղ ու հագեցնող Լոլիկով նախուտեստ: Անհնար է պատկերացնել բազում աղցաններ առանց լոլիկի։

Լոլիկը բավականին առողջ հատապտուղ է, որը շատերը սովոր են դիտարկել որպես բանջարեղեն։ Սա զարմանալի չէ, քանի որ լոլիկը համով մի փոքր տարբերվում է մարդկանց համար ծանոթ ցանկացած այլ հատապտուղներից:

Յուրաքանչյուր ոք պետք է իր սննդակարգ մտցնի լոլիկը, քանի որ այն վիտամինների և մանրաթելերի պահեստ է։ Կարելի է լոլիկը համադրել բանջարեղենի, պանիրների, սոուսների հետ։

Եկեք խոսենք շատ պարզ խորտիկի մասին, որը կարելի է պատրաստել լոլիկից։

Լոլիկով նախուտեստ

Լոլիկով նախուտեստ. Բաղադրիչները

_ հավի ձու — 4 հատ

_ պարմեզան պանիր — 50 գ

_ լոլիկ — 3 հատ

_ մայոնեզ — 3 ճաշի գդալ

_ աղ — 1 պտղունց

_ սխտոր — 5 պճեղ

Լոլիկով նախուտեստ

Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_ Ձվերը պետք է պինդ եփել, դա տևում է մոտ 9 րոպե։

_ Լոլիկները կտրատել 1 սմ հաստությամբ շրջանագծերով, բոլոր շրջանակների մակերեսին աղ ցանել։

_ Մաքրել սխտորը, ապա հնարավորինս մանր կտրատել։ Յուրաքանչյուր լոլիկի շրջանակի վրա մի փոքր բուռ կտրատած սխտոր ենք տարածում՝ հավասարաչափ բաշխելով մակերեսին։

_ Եփած ձվերը սառելուց հետո մաքրել և կտրատել փոքր խորանարդիկների։

_ Ձվերով ամանի մեջ լցնել մայոնեզը, խառնել բաղադրիչները։

_ Ստացված ձվի խառնուրդով յուրաքանչյուր լոլիկի շրջանակի վրա գլխարկներ պատրաստել։

_ Պանիրը քերել միջին քերիչով, ցանել ձվի-մայոնեզի գլխարկների վրա։

Լոլիկով նախուտեստ

Արդյունքում մենք կարողացանք հիանալի նախուտեստ պատրաստել տոնական սեղանի համար։ Պանրով և ձվով լոլիկը լավ նախուտեստ կլինի հիմնական ճաշից առաջ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Աղցան Ֆաթուշ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք