Լցոնած բուլկիներ. Քնքուշ քաղցրավենիք, թեյի հետ մատուցվող աղանդեր

Լցոնած բուլկիներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Լցոնած բուլկիներ. Քնքուշ քաղցրավենիք, թեյի հետ մատուցվող աղանդեր

Տնական խմորեղենն յուրահատուկ գաստրոնոմիական հաճույք է: Բոլոր խմորեղենները շատ ավելի համեղ են, երբ դրանք ջեռոցից նոր են հանվում: Հատկապես լցոնած բուլկիները:

Լցոնը կարող է շատ տարբեր լինել: Մենք ընտրեցինք թույլ աղ արած կաթնաշոռ՝ կանաչիներով: Կաթնաշոռի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև սերուցքային պանիր, ֆետա պանիր կամ քերած սուլուգունի: Ամեն դեպքում, միջուկը կստացվի բուրավետ և հյութալի:

Լցոնված բուլկիներ

Լցոնած բուլկիներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կաթ 375 մլ

_Խմորիչ 10 գ

_Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Ձու 2 հատ

_Կարագ 4 ճաշի գդալ

_Ցորենի ալյուր 4,5 բաժակ

_Կաթնաշոռ 150 գ

_Մաղադանոս` ըստ ճաշակի

_Ձվի դեղնուց 1 հատ

_Կաթ 2 ճաշի գդալ

_Քնջութի սերմեր՝ ըստ ճաշակի

Լցոնված բուլկիներ

Լցոնված բուլկիներ

Լցոնած բուլկիներ. Պատրաստման եղանակը

_Խմորիչը մի բաժակ տաք կաթով և շաքարով խառնել: Երբ խմորիչը սկսում է փրփրել, ավելացնել ալյուրը, աղը և փափկած կարագը, խառնել:

_Հունցել փափուկ խմոր և թողնել, որ բարձրանա: Այն պետք է ավելանա ծավալով մոտ երկու -երեք անգամ:

_Մինչ խմորը հասունանում է, կաթնաշոռը տրորել կանաչիներով և աղով:

_Այնուհետև խմորը բաժանել 9 գնդի: Յուրաքանչյուրը գրտնակել լայն շերտով, մեջտեղում դնել լցոնի շերտ և ոլորեք այն խողովակաձև: Այնուհետև եզրերը միացնել իրար:

_Ստացված օղակներին քսել դեղնուց, շաղ տալ քնջութ և թխել ջեռոցում 30 րոպե:

Լցոնված բուլկիներ

Լցոնված բուլկիներ

Ջեմը կամ այլ լցոնները լավ տեսք կունենան բուլկիների մեջ: Կարող եք նաև մի փոքր շքեղության համար վրան դարչին ցանել: Պարզապես պահպանեք չափաբաժինները, որպեսզի բուլկիները լավ բարձրանան:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հեշտ բուլկի կրուասաններ

 

 

Խնդրում ենք Գնահատեք