Լցոնած կոտլետներ. Տավարի մսով հագեցնող ուտեստ տոմատի սոուսով, որն անուշաբույր և շատ ախորժելի է

Լցոնած կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Տոմատի սոուսի մեջ եփվող Լցոնած կոտլետները նուրբ են, փափուկ և շատ բուրավետ: Լրացրեք դրանք կարտոֆիլի պյուրեով, փլավներով կամ պարզապես բանջարեղենային աղցանով: Ցանկացած համադրություն հաջող կլինի:

Ընտանիքի անդամները սկսում են պտտվել խոհանոցում հենց որ սկսում եմ պատրաստել այս ուտեստի բաղադրիչները։ Նրանք գիտեն, որ շուտով համեղ կերակուր են փորձելու: Այս կոտլետների գաղտնիքը նրանում է, որ աղացած մսի ներսում թաքնված են համեղ, ձգվող պանրի կտորներ։

Լցոնած կոտլետներ
Լցոնած կոտլետներ. Բաղադրիչներ

_ Տավարի աղացած միս 350 գ

_ Ձու 1 հատ

_ Հացի փշրանքներ 3 ճաշի գդալ

_ Պարմեզան 30 գ

_ Սխտոր 4 պճեղ

_ Մաղադանոս ըստ ճաշակի

_ Աղ՝ ըստ ճաշակի

_ Մշկընկույզ 0,5 թեյի գդալ

_ Մոցարելլա 90 գ

_ Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

_ Տոմատի սոուս 200 մլ

_ Կետչուպ՝ ըստ ճաշակի

Լցոնած կոտլետներ Լցոնած կոտլետներ
Լցոնած կոտլետներ. Պատրաստման եղանակը

_ Աղացած մսին ավելացնել ձուն, հացի փշրանքները, քերած պարմեզանը, 2 պճեղ ճզմած սխտոր, մանրացված մաղադանոս, աղ և մշկընկույզ։ Բաղադրիչները լավ խառնել։

_ Աղացած միսը դնել յուղաթղթի վրա, ծածկել յուղաթղթի մեկ այլ թերթիկով և գրտնակել շերտով։

_ Բաժակի օգնությամբ կտրել շրջանակներ աղացած մսից, դրանց վրա կետչուպ քսել և յուրաքանչյուրի կենտրոնում դնել մի քանի կտոր մոցարելլա:

_ Ձևավորել կոտլետները՝ ծալելով աղացած մսի շրջանակները և սեղմելով ծայրերը։

_ Տապակը տաքացնել արևածաղկի ձեթով և տապակել կոտլետները յուրաքանչյուր կողմից մի քանի րոպե։ Շարեք դրանք թղթե սրբիչների վրա:

_ Մանրացնել 2 պճեղ սխտորը դանակով և տապակել տապակի մեջ արևածաղկի ձեթի մեջ 2 րոպե:

_ Հեռացնել սխտորը և լցնել լոլիկի սոուսը տապակի մեջ: Կոտլետները դնել սոուսի վրա, տապակը կափարիչով փակել և եփել 7 րոպե երկու կողմից։ Անհրաժեշտության դեպքում ավելացրեք 70 մլ ջուր։

Լցոնած կոտլետներ

Եթե ​​դուք փնտրում եք կոտլետների անսովոր բաղադրատոմս, ապա սա անպայման դուր կգա ձեզ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սթեյք սպանախի սոուսով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք