Լցոնած հավի կրծքամիս թավայի մեջ. Նուրբ, ախորժաբույր խորտիկ

հավի կրծքամիս ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լցոնած հավի կրծքամիս թավայի մեջ. Նուրբ, ախորժաբույր խորտիկ, որը հյութեղ է և անչափ համեղ: Հավի կրծքամիսն ինքն իրենով դիետիկ ու համեղ մթերք է, իսկ առաջարկվող լցոնն ավելի քնքուշ է դարձնում: Նման տապակած կրծքամիս մատուցել են ամուսնուս մտերիմ ընկերոջ ծննդյան խնջույքին: Այն ինձ շատ դուր եկավ, և որրոշեցի անպայման բաղադրատոմսը խնդրել տանտիրուհուց, և այժմ ինքս եմ հաճախ պատրաստում:

Բացի այս տարբերակից ես փորձել եմ նաև միսը եփել ջեռոցում, բայց իրականում ավելի հաճախ թավայի տարբերակին եմ հակվում, քանի որ ավելի արագ է ստացվում: Այս բաղադրատոմսը պարզապես գերազանց է, եթե ուզում եք հյուրերին համի հաճույք պատճառել:

հավի կրծքամիս

Լցոնած հավի կրծքամիս թավայի մեջ. Բաղադրիչները

Լցոնը.

  • 150 գրամ սերուցքային պանիր
  • 120 գրամ սառեցված կամ թարմ սպանախ
  • 50 գրամ մոցարելլա
  • 50 գրամ պարմեզան
  • 2-3 պճեղ սխտոր
  • աղը

Հիմք.

  • կրծքամիս — 3 կտոր
  • աղ
  • պղպեղ
  • իտալական համեմունքներ
  • աղացած պապրիկա:

հավի կրծքամիս

Լցոնած հավի կրծքամիս թավայի մեջ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Սկզբի համար պետք է պատրաստել լցոնումը. Սերուցքային պանիրին ավելացնել քերած մոցարելլա և պարմեզան, ճզմած սխտոր և սպանախը: Աղ անել ըստ ճաշակի և ամեն ինչ լավ, մանրամասն տրորելով խառնել պատառաքաղով:
  2. Լվանալ և չորացնել հավի մաշկազերծված կրծքամիսը թղթի սրբիչով:
  3. Երկու կողմերից վրան շաղ տալ իտալական համեմունքներ, պապրիկա և աղ:
  4. Միսը կտրել մեջտեղի հատվածում և առաջացած բացվածքի մեջ լցնել լցոնը: Մսի եզրերը իրար ամրացրեք ատամի չոփիկով:
  5. Տաքացրեք բուսական յուղը տապակի մեջ և տապակել ֆիլեները երկու կողմերից, յուրաքանչյուր կողմից 8-10 րոպե: Եթե ​​կրծքամսերը չափազանց մեծ են, ապա դրանք թողեք փակ կափարիչի տակ ևս 5 րոպե:
  6. Մատուցել բանջարեղենի աղցանով և բրնձով:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով ռուլետ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք