Լցոնած հաց. Հագեցնող և նրբահամ ուտեստ

Լցոնած հաց ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լցոնած հաց. Հագեցնող և նրբահամ ուտեստ

Մայրս ուսուցիչ է, ուստի միշտ լուսաբացին էր գնում աշխատանքի: Շատ ափսոս, որ այդ ժամանակ նա չգիտեր այս բաղադրատոմսի մասին: Ջեռոցում թխվող լցոնած բոքոնը հրաշալի տարբերակ է նախաճաշի համար: Եթե ​​սիրում եք հեշտ պատրաստվող, բայց անսովոր ուտեստներ, այս բաղադրատոմսը, անկասկած, ձեզ կուրախացնի:

Բացի վերը նշվածից, այն հարմար է, քանի որ որպես լցոն կարող եք օգտագործել այն, ինչ ցանկանում է ձեր սիրտը: Հավի միսը հեշտությամբ փոխարինվում է սնկով, բանջարեղենով, բրնձով: Այս նախուտեստը կգոհացնի բոլորին՝ մեծ ու փոքր:

Լցոնած հաց

Լցոնած հաց. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Բոքոն 2 հատ
  • Կաթ 50 մլ
  • Հավի բդիկ 2 հատ
  • Հավի կրծքամիս 250 գր
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Հավի համեմունք 1 թեյի գդալ
  • Սխտոր 2 պճեղ

Լցոնած հաց

Լցոնած հաց

Լցոնած հաց. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրել  բոքոնների եզրերը և հանել միջուկը` թողնելով պատերը մոտ 1 սմ հաստությամբ:
  2. Մեկ բոքոնի միջուկը թրջել կաթի մեջ: Հավի բդիկների կաշին հանել:
  3. Միսն առանձնացնել ոսկորներից և կտրել խոշոր խորանարդներով:
  4. Կտրատել նաև հավի կրծքամիսը: Միսը լցնել հացի միջուկով ու կաթով ամանի մեջ, խառնել:
  5. Ավելացնել աղ, համեմունք և աղացած սխտոր և լավ խառնել: Լցոնը պատրաստ է:
  6. Լցոնել բոքոններն այս խճողակով և փակել դրանք հացի կտորի «կափարիչով»:
  7. Յուրաքանչյուր բոքոն ամուր փաթաթել յուղաթղթի մեջ, ծայրերը կապել թելով:
  8. Լցոնած հացերը թխել 60 րոպե 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Լցոնած հաց

Լցոնած հաց

Հոգնե՞լ եք ավանդական բուտերբրոդներից: Անպայման փորձեք այս բաղադրատոմսը, և շարունակեք ուրախացնել ձեր հարազատներին:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լավաշով ռուլետ լցոնած ձկով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք