Լցոնած ձողիկներ. Մանկությունից ծանոթ քաղցրավենիքի լավագույն բաղադրատոմսը

Լցոնած ձողիկներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Լցոնած ձողիկներ. Մանկությունից ծանոթ քաղցրավենիքի լավագույն բաղադրատոմսը

Այս ձողիկներն իսկական հաճույք կլինեն ձեզ համար: Նրանք կզարդարեն բացարձակապես ցանկացած սեղան, ընտանեկան համեղ ընթրիքի կամ թեյի հաճելի երեկույթ: Անպայման պատրաստեք, հյուրասիրվեք ինքներդ և մատուցեք ձեր սիրելիներին:

Լցոնած ձողիկներ

Լցոնած ձողիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Խմոր

  • Ալյուր 270 գ
  • Թթվասեր 130 գ
  • Կարագ 125 գ
  • Աղ 1 պտղունց

Կրեմ

  • Ձվի դեղնուց 3 հատ
  • Շաքար 100 գ
  • Կաթ 250 մլ
  • Եգիպտացորենի օսլա 2 ճաշի գդալ
  • Փափուկ կարագ 100 գ
  • Վանիլային շաքար 10 գ

Լցոնած ձողիկներ

Լցոնած ձողիկներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբի համար պատրաստել կրեմը: Դրա համար կաթը լցնել խորը կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքար, վանիլային շաքար, լցնել դեղնուցները, ավելացնել եգիպտացորենի օսլա:
  2. Այս ամենը հարմարանքի օգնությամբ մանրակրկիտ խառնել: Դրանից հետո մենք խառնուրդը դնել վառարանի վրա և տաքացնել այնքան ժամանակ, մինչև այն թանձրանա: Պատրաստի կրեմը դնել առանձին ամանի մեջ, ծածկել սննդի թաղանթով և թող սառչի:
  3. Խմորի համար ալյուրը լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել փափուկ կարագ, աղ և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել հենց ձեռքերով:
  4. Հետո ավելացնել թթվասերը, նորից խառնել և խմորը հունցել: Խմորը փաթեթավորել պլաստիկե թաղանթով և կես ժամով դնել սառնարանը:
  5. Պատրաստի խմորը գրտնակել 2 մմ հաստությամբ շերտով: Դրանից հետո խմորը կտրել 2 սմ լայնությամբ շերտերով:
  6. Վերցնել խոհարարական խողովակները և խմորը նրանց շուրջը փաթաթել շրջանագծով:
  7. Խմորով խողովակները դնելյուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:
  8. Տապակը դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում և թխել մինչև բաց շագանակագույն երանգը: Դրանից հետո հանել խմորը խողովակներից:
  9. Խորը ամանի մեջ հարել փափուկ կարագը և ավելացնել կրեմին և հարել հարիչով: Կրեմը լցնել հրուշակի տոպրակի մեջ և դրանով լցոնել խողովակները:

Լցոնած ձողիկներ

Լցոնած ձողիկները պատրաստ են: Շատ հարուստ, հյութալի համ: Այս ձողիկները պարզապես հիանալի են ստացվում: Սա բաղադրատոմս է բոլոր ժամանակների համար:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Համեղ էկլերներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք