Լցոնած ձողիկներ. Մանկությունից ծանոթ քաղցրավենիքի լավագույն բաղադրատոմսը
Այս ձողիկներն իսկական հաճույք կլինեն ձեզ համար: Նրանք կզարդարեն բացարձակապես ցանկացած սեղան, ընտանեկան համեղ ընթրիքի կամ թեյի հաճելի երեկույթ: Անպայման պատրաստեք, հյուրասիրվեք ինքներդ և մատուցեք ձեր սիրելիներին:
Содержание
Լցոնած ձողիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Խմոր
- Ալյուր 270 գ
- Թթվասեր 130 գ
- Կարագ 125 գ
- Աղ 1 պտղունց
Կրեմ
- Ձվի դեղնուց 3 հատ
- Շաքար 100 գ
- Կաթ 250 մլ
- Եգիպտացորենի օսլա 2 ճաշի գդալ
- Փափուկ կարագ 100 գ
- Վանիլային շաքար 10 գ
Լցոնած ձողիկներ. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբի համար պատրաստել կրեմը: Դրա համար կաթը լցնել խորը կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքար, վանիլային շաքար, լցնել դեղնուցները, ավելացնել եգիպտացորենի օսլա:
- Այս ամենը հարմարանքի օգնությամբ մանրակրկիտ խառնել: Դրանից հետո մենք խառնուրդը դնել վառարանի վրա և տաքացնել այնքան ժամանակ, մինչև այն թանձրանա: Պատրաստի կրեմը դնել առանձին ամանի մեջ, ծածկել սննդի թաղանթով և թող սառչի:
- Խմորի համար ալյուրը լցնել խորը ամանի մեջ, ավելացնել փափուկ կարագ, աղ և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել հենց ձեռքերով:
- Հետո ավելացնել թթվասերը, նորից խառնել և խմորը հունցել: Խմորը փաթեթավորել պլաստիկե թաղանթով և կես ժամով դնել սառնարանը:
- Պատրաստի խմորը գրտնակել 2 մմ հաստությամբ շերտով: Դրանից հետո խմորը կտրել 2 սմ լայնությամբ շերտերով:
- Վերցնել խոհարարական խողովակները և խմորը նրանց շուրջը փաթաթել շրջանագծով:
- Խմորով խողովակները դնելյուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:
- Տապակը դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում և թխել մինչև բաց շագանակագույն երանգը: Դրանից հետո հանել խմորը խողովակներից:
- Խորը ամանի մեջ հարել փափուկ կարագը և ավելացնել կրեմին և հարել հարիչով: Կրեմը լցնել հրուշակի տոպրակի մեջ և դրանով լցոնել խողովակները:
Լցոնած ձողիկները պատրաստ են: Շատ հարուստ, հյութալի համ: Այս ձողիկները պարզապես հիանալի են ստացվում: Սա բաղադրատոմս է բոլոր ժամանակների համար:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Համեղ էկլերներ
Facebook Comments