Լցոնած միս ջեռոցում. Անչափ համեղ ուտեստ հաճելի հյուրեր ընդունելիս

Լցոնած միս ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լցոնած միս ջեռոցում պատրաստելու բաղադրատոմսը բավականին պարզ է:

Մթերքները մատչելի են ու պարզ, բայց արդյունքը, որը կստանաք, իսկապես շքեղ է: Գեղեցիկ, ախորժելի և բուրավետ միսը պանրով և լոլիկով թխվելու դեպքում անչափ համեղ է ստացվում։ Փորձեք այս խորտիկը պատրաստել և ձեր հյուրերը շատ գոհ կմնան։

Լցոնած միս ջեռոցում

Լցոնած միս ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Խոզի միս 2 կգ

_Պանիր 150 գ

_Լոլիկ 4 հատ

_Ֆրանսիական մանանեխ 3 ճաշի գդալ

_ Սոյայի սոուս 3 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ

_Պղպեղ, աղ, համեմունքներ ըստ ճաշակի

Լցոնած միս ջեռոցում

Լցոնած միս ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

_Բաղադրատոմսում նշված է խոզի միս, բայց դուք կարող եք անել հավի կրծքամսով:

_Խառնել սոյայի սոուսն ու ֆրանսիական մանանեխը, ավելացնել աղ ու համեմունքներ, տարբեր համեմունքներ, անուշաբույր խոտաբույսեր։

_Խոզի կտորի վրա խորը կտրվածքներ անել, որ ակորդեոն ստանաք։

_Կտրվածքների արանքում մի քիչ աղ, պղպեղ անել։

_Սոուսը լավ քսել մսի կտրվածքների մեջ և շուրջբոլորը:

_Թողնել, որ մի երկու ժամ մարինացվի՝ ծածկելով մսի ամանը։ Ավելի լավ է, իհարկե, թողնել ողջ գիշեր մարինացվի:

_Սխտորը կտրատել շերտերով։

_Լոլիկը և պանիրը կտրատել շերտերով։

_Կտրվածքների մեջ դնել լոլիկ, պանիր, սխտոր, միսը փաթաթել փայլաթիթեղով և այն ատամի չոփիկով ծակծկել։

_Թխել 200 աստիճանում մոտ 1,5 ժամ, ապա բացել փայլաթիթեղը և կարմրացնել խոզի միսը 20 րոպե։

Լցոնած միս ջեռոցում

Նման նախուտեստը մատուցեք և՛ տաք, և՛ սառը, ուղղակի կատարյալ է երկու տարբերակներում էլ՝ հյութալի, նուրբ, լոլիկի և սեփական հյութի մեջ թաթախված։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միսը ջեռոցում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք