Լցոնված բագետ մսով և պանրով

լցոնված բագետ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Լցոնված բագետ մսով և պանրով, երբ ընդհանրապես ժամանակ չունեք ուտելիք պատրաստելու համար:

Համաձայն եմ, կան օրեր, երբ վառարանի մոտ կանգնելու ժամանակ կամ ցանկություն չկա: Բայց չոր բրդուճներով յոլա գնալն էլ մի բան չի: Այս դեպքում մենք առաջարկում ենք խնդրին մոտենալ երևակայությամբ: Արագ պատրաստվող խորտիկի ամենահեշտ ձևը լցոնած բագետ պատրաստելն է:

Լցոնված բագետը շատ պարզ է պատրաստման համար և հատուկ հմտություններ չի պահանջում: Ավելին, դրա պատրաստման գործընթացը կհետաքրքրի նույնիսկ փոքրիկներին: Պատրաստեք և վայելեք միասին:

լցոնված բագետ

Լցոնված բագետ մսով և պանրով. Բաղադրությունը

  • Բագետ 1 հատ
  • Հավի կրծքամիս 200 գ
  • Ձու 1 հատ
  • Պարմեզան 40 գ
  • Մոցարելլա 20 գ
  • Ռեհան ըստ համտեսի
  • Կոշտ պանիր ըստ համտեսի
  • Աղ ըստ համտեսի

 

լցոնված բագետ

Լցոնված բագետ մսով և պանրով. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախ պատրաստել լցոնը: Աղացած մսին խառնել մանրացված աղացած պարմեզան և կտրատած մոցարելա:
  2. Ձուն կոտրել մեջը, ավելացրեք մանր կտրատած ռեհանի տերևները: Աղը լցնել, համտեսել:
  3. Լցոնը լցնել հրուշակեղենի կամ սովորական փափուկ տոպրակի մեջ: Կտրել թարմ կամ երեկվա բագետը համաչափ կտորներով: Պոկել միջուկը մատներով:
  4. Տեղադրեք լցոնած կտորները տապակի վրա: Նախուտեստը եփել 15 րոպե  180 աստիճանի տակ տաքացրած ջեռոցում:
  5. Այնուհետև ծածկեք բագետի յուրաքանչյուր կտոր կոշտ պանրի մի շերտով: Եփել նույն ջերմաստիճանում ևս 10 րոպե: Ի դեպ, այս ուտեստի համար կարելի է վերցնել նաև տավարի աղացած միս:
  6. Լցոնված բագետն, իհարկե, լավագույնս մատուցվում է դեռ տաք վիճակում, ուղղակիորեն ջեռոցից:

 

լցոնված բագետ

Բայց, եթե պլանավորում եք այն ուտել ժամանակի ընթացքում, ապա ավելի լավ է օգտագործելուց անմիջապես առաջ պանիրը հալեցնել միկրոալիքային վառարանում: Բայց նախուտեստը համեղ է նաև սառը վիճակում: Հետևաբար, այն կարող եք վերցնել ձեզ հետ ինչպես զբոսանքի, այնպես էլ աշխատանքի համար:

Լցոնված բագետը մսով և պանրով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք