Խնձորով կարկանդակներ. Պարզ աղանդեր թեյի համար

Խնձորով կարկանդակներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Փափուկ և նուրբ, խնձորով կարկանդակներ դարչինով խառնած շաքարավազի մեջ։

Բաղադրատոմսն այնքան հեշտ է և արագ, որ այն կատարյալ է նախաճաշի կամ ցերեկային խորտիկի համար: Անպայման թխեք։

Խնձորով կարկանդակներ

Խնձորով կարկանդակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Խնձոր 1 հատ

_Ձու 1 հատ

_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

_Մի պտղունց աղ

_Ալյուր 350 գր

_Կաթ 200 մլ

_Փխրեցուցիչ 1 տուփ

_Շաքարավազ, դարչին կամ շաքարի փոշի՝ ըստ ճաշակի

Խնձորով կարկանդակներ

Խնձորով կարկանդակներ

Խնձորով կարկանդակներ. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել խնձորը կեղևից և կտրատել։

_Ձուն հարել շաքարավազի, վանիլինի, աղի հետ և խառնիչով հարել։

_Ավելացնել կաթը, շարունակելով հարել՝ լցնել բուսական յուղը, խառնել։

_Լցնել մաղած ալյուրն ու փխրեցուցիչը, շաղախել խմոր։

_Խնձորը քերել խմորի մեջ խոշոր քերիչով և խառնել, մինչև զանգվածը դառնա համասեռ, առաձգական, դադարի կպչել ձեռքերին։

_Ծածկել և թողնել 10 րոպե։

_Խմորից փոքրիկ գնդիկներ անել, ապա կարկանդակներ ձևավորել, որպեսզի լավ տապակվեն և թխվեն։

_Տապակել բուսայուղի մեջ, հետո շարել թղթե սրբիչների վրա և դնել ափսեի վրա։

_Շաքարավազը խառնել դարչինի հետ և յուրաքանչյուր կարկանդակ թաթախել այս խառնուրդի մեջ։

Խնձորով կարկանդակներ

Սրանք պարզ, շատ ախորժելի և բուրավետ խնձորի կարկանդակներ են թեյի համար:

Կարծում եմ, դուք սրանք կհավանեք:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Փքուն Ալադի կեֆիրով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք