Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ. Թեթև ուտեստ նախաճաշի համար

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ. Թեթև ուտեստ նախաճաշի համար

Ի՞նչ կասեք արագ և համեղ նախաճաշի մասին: Առավոտյան յուրաքանչյուր րոպեն կարևոր է, ուստի բոլորս հատկապես գնահատում ենք բաղադրատոմսերը, որոնք պահանջում են նվազագույն բաղադրիչներ և քիչ ժամանակ: Մեր առաջարկած խոզապուխտով փաթաթված խրթխրթան հացի կտորները կատարյալ են բոլոր առումներով:

Այս ուտեստի համար ամենահարմարն է վերցնել կտրտած տոստի բոքոն և կոշտ պանիր, կտրված քառակուսի շերտերով: Դրա շնորհիվ գլանափաթեթները կստացվեն կատարելապես հավասար և կոկիկ: Ռուլետները պետք է փաթաթել բեկոնի երկար կտորներով, բայց այդ նպատակով կարող եք նաև օգտագործել սովորական բարակ կտրատած խոզապուխտ:

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ.Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հաց 200 գ
  • Բեկոն 200 գ
  • Կոշտ պանիր 100 գ
  • Բուլղարական պղպեղ 1 հատ
  • Կետչուպ՝ ըստ ճաշակի
  • Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրել և բարակ նեղ շերտերով կտրատել բուլղարական պղպեղը: Կետչուպը խառնել մայոնեզի հետ:
  2. Կտրել պանիրը բարակ շերտերով: Տոստի հացի կտորները թեթևակի տապակել չոր տապակի մեջ:
  3. Դրանից հետո զգուշորեն գրտնակել հացի կտորները, վրան քսել մայոնեզի և կետչուպի խառնուրդը:
  4. Հացի վրա դնել պանրի կտոր և բուլղարական պղպեղ: Ոլորել գլանիկը և դրա շուրջ փաթաթել 1-2 շերտ բեկոն:
  5. Ամրացնել գլանիկները ատամի փայտիկներով: Ռուլետները շարել մագաղաթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա:
  6. Ճաշատեսակը թխել 200 աստիճան ջերմաստիճանում 10-15 րոպե, մինչև բեկոնը կարմրի:

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետներ

Մատուցել տաք վիճակում: Վստահորեն կարող եք հացը լցոնել բուլղարական պղպեղի փոխարեն վերցնելով մեկ այլ բան, օրինակ` ծովախեցգետնի ձողիկներ: Շատ անսովոր կստացվի:

Խոզապուխով փոքրիկ ռուլետները0 պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցայի խմոր

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք