Խոզի կրծքամիս սոխի կեղևով. Զարմանալի սառը նախուտեստ

Խոզի կրծքամիս ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՆԵՐ

Խոզի կրծքամիս սոխի կեղևով. Զարմանալի սառը նախուտեստ

Այս ուտեստը պատրաստվում է տարբեր ձևերով, բայց այս բաղադրատոմսը լավագույնն է: Դա կլինի շատ քնքուշ, համեղ, անուշաբույր ուտեստ: Փորձեք, այն դուր կգա բացարձակապես բոլորին:

Խոզի կրծքամիս

Խոզի կրծքամիս սոխի կեղևով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Խոզի կրծքամիս 1 կգ
  • Սոխի կեղև

1 լիտր աղաջրի համար

  • Դափնու տերև 2-3 հատ
  • Աղ 80 գ
  • Սև պղպեղի հատիկներ 1 թեյի գդալ
  • Համեմի սերմեր 1 թեյի գդալ
  • Մեխակ 3 հատ
  • Բուրավետ պղպեղ 12-15 հատ

Խոզի կրծքամիս

Խոզի կրծքամիս սոխի կեղևով. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթսայի մեջ ջուր լցնել, ավելացնել սոխի կեղևները, դնել կրակին, հասցնել եռման և եռացնել կես ժամ: Դրանից հետո անջատել կրակը և թող հեղուկը մի քանի ժամ թրմվի:
  2. Հաջորդը, արգանակը պետք է զտել, կտրել կրծքամիսը բավականին մեծ կտորներով: Մսի կտորները լցնել կաթսայի մեջ:
  3. Սոխի կեղևի թուրմի կաթսայի մեջ դափնու տերև դնել, ավելացնել աղ, սև պղպեղի հատիկներ, համեմի սերմեր, մեխակ և անուշաբույր պղպեղ: Լցնել սոխի արգանակը տապակի մեջ, պետք է, որ այն ամբողջովին ծածկի միսը:
  4. Փակել կափարիչով, եռացնել, ապա կրակն իջեցնել միջինի և եփել 20 րոպե: Դրանից հետո անջատել կրակը և առանց կաթսայի կափարիչը բացելու, թողնել այն ամբողջովին սառչի:
  5. Կաթսայի մեջ թողնել միսը զով տեղում՝ 10-15 ժամ: Հետո հանել աղաջրից և չորացնել թղթե սրբիչով:
  6. Կրծքամիսը կարելի է պատել տրորած սխտորով, չոր աջիկայով, պղպեղի խառնուրդով: Փաթաթել յուղաթղթով և դնել սառնարան: Սառնարանում նման կրծքամիսը պահվում է մինչև 3 ամիս, ավելի լավ է այն փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ:

Խոզի կրծքամիս

Խոզի կրծքամիսը սոխի կեղևով պատրաստ է: Կարող եք մատուցել բարակ շերտերով կտրատած, շատ համեղ նախուտեստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միսը ջեռոցում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք