Խոզի միսը սոյայի սոուսով. Նրբահամ ուտեստ

Խոզի միսը սոյայի սոուսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Խոզի միսը սոյայի սոուսով. Նրբահամ ուտեստ

Ես սիրում եմ ասիական ոճի պարզ ուտեստներ, որոնք կարող են բազմազանեցնել իմ սննդացանկը: Իմ սիրելիներից մեկը խոզի փորի միսն է սոյայի սոուսով և գինու մեջ: Պատրաստելը շատ հեշտ է, իսկ համն ու կառուցվածքն անմոռանալի են:

Եթե ​​դուք խոզի մսի սիրահար չեք, ապա բացի խոզից, այս կերպ կարող եք հավ պատրաստել: Այս բաղադրատոմսի համար մուգ թռչնամիսը լավագույնն է:

 

Խոզի միսը սոյայի սոուսով

Խոզի կրծքամիսը սոյայի սոուսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Խոզի միս 800 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Չոր սպիտակ գինի 150 մլ
  • Սոյայի սոուս 60 մլ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Շաքար 1 ճաշի գդալ
  • Խնձորի քացախ 1 ճաշի գդալ
  • Դարչին 1 հատ
  • Կոճապղպեղի փոշի 0.5 թեյի գդալ
  • Քնջութի յուղ 0.5 թեյի գդալ
  • Աղացած պղպեղ 0.25 թեյի գդալ

Խոզի միսը սոյայի սոուսով

Խոզի միսը սոյայի սոուսով

Խոզի միսը սոյայի սոուսով. Պատրաստման եղանակը

  1. Կրծքամիսը կտրել 1 սմ կտորների: Սոխը և սխտորը մանր կտրատել:
  2. Խառնել սպիտակ գինին սոյայի սոուսով, կարագով, շաքարով, քացախով, կոճապղպեղով և պղպեղով:
  3. Խոր թավայում երկու կողմերից տապակել կրծքամիսը: Միսը տեղափոխել ամանի մեջ:
  4. Իջեցնել կրակը և 3 րոպե տապակել թավայի մեջ սոխը և սխտորը, երբեմն խառնելով:
  5. Կաթսայի մեջ ավելացնել կրծքամիսը, դարչինն ու ստացված սոուսը: Խառնուրդը եռացնել և եփել միսը՝ կափարիչով ծածկված, թույլ կրակի վրա, մինչև կրծքամիսը նուրբ լինի:

Խոզի միսը սոյայի սոուսով

Քանի որ ուտեստը ասիական ոճով է, լավագույնն այն է, որ պատրաստի միսը մատուցվի բրնձով և բանջարեղենային աղցանով: Բայց սոյայի սոուսով միսը լավ է համակցվում կարտոֆիլով կողմնակի ուտեստի հետ:

Խոզի միսը սոյայի սոուսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միսը ջեռոցում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք