Խոզի մսով նախուտեստ. Որովայնի մսի պատրաստման հետաքրքիր եղանակ

Խոզի մսով նախուտեստ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՆԵՐ

Խոզի մսով նախուտեստ. Որովայնի մսի պատրաստման հետաքրքիր եղանակ

Այսօր մենք ձեզ կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել համեղ նախուտեստ: Նման բաղադրատոմսի համար վերցրեք մեծ կտոր միս, որպեսզի միսը ավելի շատ լինի, քան ճարպաշերտը, այդ դեպքում այն շատ համեղ կլինի:

Սա կարելի է թխել նաև ամռանը, և հարմար է ցանկացած տոնի համար: Սովորական օրերին էլ սա շատ հարմար է՝ կտրեք մի կտոր, դրեք հացի վրա, մի կտոր էլ լոլիկ և կյանքը հիասքանչ է:

Խոզի մսով նախուտեստ

Խոզի մսով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Որովայնի միս 1.5 կգ
  • Սոխ 3 հատ
  • Սխտոր 1 գլուխ
  • Աղացած դափնու տերև 1 թեյի գդալ
  • Համեմի սերմ 1 թեյի գդալ
  • Չաման 1 թեյի գդալ
  • Կարմիր պղպեղ 2-3 թեյի գդալ
  • Խնկունի 1 ճյուղ
  • Սամիթ 2-3 ճյուղ
  • Աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

Խոզի մսով նախուտեստ

Խոզի մսով նախուտեստ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Ճզմել սխտորը ամանի մեջ, ավելացնել աղացած դափնու տերևը, համեմը, չամանը, աղացած կարմիր պղպեղը, կտրատած սամիթը, խնկունի ճյուղը, 1 թեյի գդալ աղ և մի քանի ճաշի գդալ բուսական յուղ: Լավ խառնեք ամեն ինչ, տրորելով գդալով:
  2. Որովայնի միսը կաշվի կողմը ներքև դնել և կատարել երկայնական երեք մեծ կտրվածք և անկյունագծով երեք մեծ կտրվածքներ: Կտրվածքները և կողմերը լավ աղ անել:
  3. Դրեք արդյունքում առաջացած հատումների մեջ նախապես խառնած համեմունքները: Պետք չէ հենց կաշվի վերին մասին քսել, իսկ այն կողմից, որտեղ միսն է՝ բոլոր կողմերից առատորեն պղպեղ անել:
  4. Միսը գլխիվայր շրջել և կաշվի վրա կտրվածքներ անել փախլավաձև կամ քառակուսիներով: Մի քիչ աղ անել: Մի համեմունքներ ցանել
  5. Սիլիկոնե խոզանակի օգնությամբ կաշվի վրա քսել բուսական յուղ:
  6. Կլպել ու մանր կտրատել սոխը:
  7. Թխելու ձևամանը յուղել, լցնել սոխը:
  8. Դնել միսը դրա վրա, կաշվի կողմը վերև: Կարող եք թողնել սառնարանում մի քանի ժամ: Եթե ​​ժամանակ ունեք, լավ կլինի թողնել սառնարանում մեկ գիշերվա ընթացքում:
  9. Թխել 2 ժամ 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում

Խոզի մսով նախուտեստ

Խոզի մսով նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Խոզի միս ջեռոցում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք