Խորոված բանջարեղեն. Սա սննդարար և շատ առողջարար այլընտրանք է մսով խորովածի փոխարեն

Խորոված բանջարեղեն ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ի տարբերություն մսի, խորոված բանջարեղեն ուտելուց հետո ստամոքսում ծանրության զգացում չի մնում։ Դրանք կարող են ծառայել որպես նախուտեստ կամ որպես հիմնական ուտեստ կամ կողմնակի ճաշատեսակ: Եթե ​​խորոված բանջարեղենը հովացել է, կարող եք դրանցից անսովոր աղցան պատրաստել։

Համեղ մարինացված բանջարեղենը շատ արագ է եփվում: Մարինացրեք բանջարեղենը ընդամենը 10 րոպե և նույնքան ժամանակ պահեք գրիլի վրա։ Բանջարեղենը լավ համադրվում է տարբեր սոուսների հետ, բայց նույնիսկ առանց դրանց, նրանց համը գերազանց է:

Խորոված բանջարեղեն
Խորոված բանջարեղեն. Բաղադրիչներ

_Սմբուկ 1կգ

_Շամպինիոններ 1 կգ

_Բուլղարական պղպեղ 1 կգ

_Ձիթապտղի յուղ 250 մլ

_Խնձորի քացախ 190 մլ

_Բալզամիկ քացախ 60 մլ

_Սոյայի սոուս 50 մլ

_Սխտոր 5–6 պճեղ

_Պապրիկա 2 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

Բուլղարական պղպեղով աղցան

Խորոված բանջարեղեն. Պատրաստման եղանակը

_Մարինադը պատրաստելու համար միացրեք ձիթապտղի յուղը, խնձորի քացախը և բալզամիկ քացախը:

_Լվանալ բանջարեղենը: Սմբուկը կտրատել երկայնական շերտերով կամ շրջանակներով, մեծ շամպինիոնները կարելի է կիսով չափ կտրել, մանրերը թողնել ամբողջական, պղպեղը կտրատել լայն շերտերով մեջ։

_Բոլոր բանջարեղեններն ու սունկը լցնել կաթսայի մեջ, վրան քամել սխտորը։ Դրանից հետո ավելացնել պապրիկան, սև պղպեղը, սոյայի սոուսը և լցնել մարինադի վրա։

_Խառնել բանջարեղենը և թողնել 10 րոպե, երբեմն խառնելով:

_Բանջարեղենն ու սունկը դնել գրիլի վրա և տապակել 10 րոպե տաք ածուխների վրա։

Սունկը կարագով
Եթե ​​պատրաստվում եք խնջույքի, հիշեք այս պարզ բաղադրատոմսը: Այս ուտեստը ձեզ ոչ պակաս հաճույք կպարգևի, քան մսով խորովածը:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Բազուկի ճավերի պատրաստման եղանակը

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք