Խրթխրթան աղցան. Հեշտ տարբերակով համեղ ու արագ նախուտեստը պատրաստելու համար ոչինչ պետք չէ եփել

Խրթխրթան աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ուզում ենք պատմել Խրթխրթան աղցան պատրաստելու եղանակի մասին: Այն պատրաստելու համար ոչ մի բաղադրիչ պետք չէ նախապես եփել:

Սովորաբար աղցաններ պատրաստելու համար հարկ է լինում նախապես բաղադրիչներից մեկը կամ մի քանիսը եփել։ Առաջին հայացքից թվում է, որ այս խնդիրը ինչ-որ բարդություն չէ։ Բայց երբեմն արագ խորտիկի կամ նախաճաշի համար դուք ընդհանրապես ժամանակ չեք ունենում եփել միս, ճակնդեղ կամ կարտոֆիլ:

Պարզ ուտեստների բաղադրատոմսերը միշտ գրավել են մարդկությանը: Ուստի զարմանալի չէ, որ այժմ մենք ունենք շատ արագ պատրաստվող ուտեստներ։ Միեւնույն ժամանակ, դրանք բաղկացած են մատչելի մթերքներից:

Խրթխրթան աղցան

Խրթխրթան աղցան. Բաղադրությունը

_թթու վարունգ — 1 հատ

_պահածոյացված եգիպտացորեն — 150 գ

_թարմ վարունգ — 1 հատ

_պահածոյացված ոլոռ — 150 գ

_գազար — 1 հատ

_երշիկ — 150 գ

Խրթխրթան աղցան

Խրթխրթան աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Մարինացված և թարմ վարունգը, ինչպես նաև երշիկեղենը կտրատել բարակ մանր ձողիկներով։

_Մանրացրեք գազարը քերիչի խոշոր կտրիչների վրա։ Վարունգը նույնպես կարող եք քերել, միայն թե մանրացնելուց հետո այն պետք է քամել ավելորդ հեղուկից։

_Ափսեի մեջ դնել առանձին-առանձին դնել թթու և թարմ վարունգը, պահածոյացված ոլոռն ու եգիպտացորենը, գազարն ու երշիկը։

_Բաղադրիչներին ավելացնել մայոնեզ կամ թթվասեր, մանրակրկիտ խառնել։

_Արդյունքում մենք կունենանք արագ աղցան, որը պատրաստ կլինի 5 րոպեում։

Խրթխրթան աղցան

Աղցանի համար առաջարկում ենք վերցնել տնական մայոնեզ, քանի որ այն ավելի առողջարար կդարձնի ուտեստը։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խնդրում ենք Գնահատեք