Ծաղկակաղամբով բլիթներ՝ ֆետա պանրով

Ծաղկակաղամբով բլիթներ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Ծաղկակաղամբով բլիթներ՝ ֆետա պանրով
Եթե ​​ցանկանում եք եփել ինչպես համեղ, և առողջարար ուտեստ, ապա մեր բաղադրատոմսը հաճելիորեն կզարմացնի ձեզ:

Առաջարկում ենք յուրօրինակ բաղադրատոմսով պատրաստել ծաղկակաղամբով բլիթներ ֆետա պանրով:

Ուտեստի համար ձեզ հարկավոր է միջին չափի գլուխ ծաղկակաղամբ և մեկ տոպրակ ֆետա պանիր: Հենց այս բաղադրիչն է, որը քինոայի խառնուրդով այս կերակրատեսակին տալիս է հատուկ համ:

Բանջարեղենով բլիթները հիանալի գաղափար են արագ և հագեցնող նախաճաշի կամ ճաշի համար:

Ծաղկակաղամբով բլիթներ

Ծաղկակաղամբով բլիթներ՝ ֆետա պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ծաղկակաղամբ 700 գ
  • Քինոա 80 գ
  • Չորահաց 150 գ
  • Ֆետա պանիր 250 գ
  • Ձու 2 հատ
  • Կանաչ սոխ 0,5 փունջ
  • Կիտրոն 1 հատ
  • Սխտոր 3 պճեղ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Ձիթապտղի յուղ՝ ըստ ճաշակի

Ծաղկակաղամբով բլիթներ

Ծաղկակաղամբով բլիթներ՝ ֆետա պանրով. Պատրաստման եղանակը

  1. Ծաղկակաղամբը մանրացնել կոմբայնով: Պատրաստել քվինոան ըստ ցուցումների և ավելացնել կաղամբին: Խառնուրդին ավելացրեք նաև չորահացի փշուրներ:
  2. Մանրացրեք ֆետան և հարել ձվերը, ավելացրեք բոլոր բաղադրիչներին: Մանրացնել սոխը և կիտրոնի կեղևի քերուկը և ավելացնել աղացած բանջարեղենին, մանրացնել սխտորը և ավելացնել ամբողջին:
  3. Համեմել ֆարշը աղով և պղպեղով: Մանրակրկիտ խառնել մինչև հարթ զանգված ստացվի:
  4. Ձևավորել փոքր բլիթներ և տապակել տաքացրած ձիթապտղի յուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն և խրթխրթան կեղև ստացվի:
  5. Պատրաստի բլիթները դնել թղթե սրբիչի վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը հեռացվի:
  6. Զարդարել մանրացված մաղադանոսով և մատուցել ձեր սիրած սոուսով: Առաջարկում ենք մատուցել գունեղ քաղցր և թթու սոուս` բլիթներին համ ու հյութեղություն ավելացնելու համար:

Ծաղկակաղամբով բլիթներ

Ծաղկակաղամբով բլիթները ֆետա պանրով պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ծաղկակաղամբով համեղ աղցանի պատրաստման եղանակը

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք