Ծույլ պիցցա 10 րոպեում. Այս բաղադրատոմսով կարող եք պատրաստել համեղ ուտեստ նույնիսկ առանց խմոր հունցելու

Ծույլ պիցցա ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ծույլ պիցցա պատրաստելու համար ձեզ պետք չէ խմոր հունցել ու երկար ժամանակ ծախսել:

Ամերիկայում կա մի տղամարդ, ով գերազանցել է պիցցա պատվիրելու ռեկորդը։ Բանն այն է, որ այս մարդն անընդհատ պիցցա էր գնում երկրի հայտնի պիցցերիայում։ Պատվերները ստացվում էին օրական երեք անգամ՝ նախաճաշի, ճաշի և ընթրիքի համար։

Իհարկե, 10 տարվա ընթացքում անընդհատ պիցցա ուտելով, տղամարդու մոտ գիրություն է ախտորոշվել, բացի այդ պիցցայի վրա ծախսած գումարը բավական կլորիկ էր ստացվել:

Հավանաբար, նա չգիտեր, որ կարող էր տանը պիցցա պատրաստել և բավական գումար խնայել։ Մենք ձեզ կասենք, թե ինչպես կարող եք պիցցա պատրաստել առանց ինքներդ խմոր հունցելու։

Ծույլ պիցցա

Ծույլ պիցցա. Բաղադրիչները

_լավաշ — 200 գ

_սոխ — 1 հատ

_թթվասեր — 3 ճաշի գդալ

_լոլիկ — 1 հատ

_պանիր — 150 գ

_հում ապխտած երշիկ — 50 գ

_կետչուպ — 3 ճաշի գդալ

Ծույլ պիցցա

Ծույլ պիցցա. Պատրաստման եղանակը

_Լավաշի թերթիկը պետք է կտրել երկու մասի՝ թխելու թերթիկի մակերեսին հավասար։

_Յուղաթուղթը դնել ջեռոցի տապակի վրա, վրան դնել լավաշի առաջին թերթիկը, վրան քսել թթվասեր։

_Պանիրը մանր քերիչով անցկացնել, թթվասերի շերտին ցանել պանրի մի մասը։ Պանրի վրա պետք է դնել լավաշի երկրորդ շերտը, քսել կետչուպը:

_Երշիկը բարակ շրջանակներով կտրատել, դնել կետչուպի շերտի վրա։ Նույն կերպ կտրատել լոլիկը, դնում ենք երշիկի կտորների միջև եղած բաց մասերում։

_Կտրել սոխը բարակ օղակներով, ապագա պիցցայի վերին մասում շաղ տալ սոխը և մնացած պանիրը:

_Պիցցան թխել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 20 րոպե։

Ծույլ պիցցա

Արդյունքում նվազագույն բաղադրիչներից ստանում ենք բուրավետ պանրով պիցցա։

Պիցցայի վրա կարելի է դնել ձիթապտուղներ, թթու վարունգ կամ այլ տեսակի պանիր։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պիցցա առանց խմոր թխելու

Խնդրում ենք Գնահատեք