Կաթնային աղանդեր. Նրբահամ քաղցրավենիք առանց ժելատինի և ձվի 

Կաթնային աղանդեր ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնային աղանդեր. Նրբահամ քաղցրավենիք առանց ժելատինի և ձվի

Պատահում է, որ հյուրերը զանգահարում են և ասում, որ կես ժամից կլինեն, իսկ ես թեյի համար ոչինչ չունեմ: Նման դեպքերում արագ պատրաստում եմ կաթնային աղանդեր: Ձեզ անհրաժեշտ է ընդամենը մեկ տուփ կաթ, 15 րոպե ժամանակ և համբերություն, որպեսզի ամեն ինչ միանգամից չխփշտեք:

Առանց ժելատինի և ձվի կաթով աղանդերը ոչ միայն համեղ է, այլ թվում է, որ դուք հենց նոր եք գնել այն քաղաքի լավագույն հրուշակեղենի խանութից: Ուստի մի վիրավորվեք ձեր ընկերներից, ովքեր չեն հավատա, որ այս ուտեստի հեղինակը դուք եք: Ավելի լավ է նրանց հետ կիսել բաղադրատոմսը:

Կաթնային աղանդեր

Կաթնային աղանդեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կաթ 1 լ
  • Շաքար 170 գ
  • Ցորենի ալյուր 130 գ
  • Օսլա 60 գ
  • Կարագ 2 ճաշի գդալ
  • Վանիլային շաքար 1 թեյի գդալ
  • Գետնանուշ 100 գ
  • Կաթնային շոկոլադ 90 գ
  • Կոկոսի փաթիլներ ՝ ըստ ճաշակի

Կաթնային աղանդեր

Կաթնային աղանդեր

Կաթնային աղանդեր. Պատրաստման եղանակը

  1. Կաթսայի մեջ տաքացնել կաթը, ավելացնել շաքար, ալյուր, օսլա և վանիլային շաքար: Եփել թույլ կրակի վրա, մինչև որ այն խտանա, պարբերաբար խառնելով:
  2. Կաթնային զանգվածը հանել կրակից, ավելացնել կարագ և խառնել, մինչև ամբողջությամբ լուծարվի:
  3. Ստացված խառնուրդը լցնել բաժակների մեջ և դնել սառնարան մինչև պնդանա:
  4. Հալել շոկոլադը և քսել աղանդերի վրա:

Կաթնային աղանդեր

Կաթնային աղանդեր

Ցանկության դեպքում շաղ տալ կոկոսի փաթիլներ:

Աղանդերը պատրաստ է:

Հաճելի համտեսում:

Տեսանյութ

Տնական նուտելլա

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք