Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Ամենահեշտ ու ամենապարզ տարբերակներից մեկով պատրաստեք համեղ հավելում երեկոյան թեյի համար

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ թեյի համար. Պարզ և համեղ աղանդերի բաղադրատոմս

Հրուշակագործները շարունակ փորձում են ստեղծել համեղ թխվածքաբլիթներ պատրաստելու նոր ալգորիթմներ։ Այս բիզնեսում շատերը հետագայում մեծ գումարներ են վաստակում: Օրինակ՝ լեգենդար Oreo թխվածքաբլիթը։ Նման աղանդեր պատրաստելը բավականին դժվար է։

Համեղ թխվածքաբլիթներ պատրաստելու ավելի պարզ եղանակներ կան, որտեղ հազվագյուտ բաղադրիչները չեն պահանջվում։ Այդպիսի մի բաղադրատոմս ենք ներկայացնում ստորև:

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Բաղադրիչներ

_ կաթնաշոռ — 330 գ

_ հավի ձու — 1 հատ

_ ալյուր — 230 գ

_ աղ — մի պտղունց

_ կարագ — 100 գ

_ փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ

_ շաքարավազ — 130 գ

_ վանիլային շաքարավազ — 10 գ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_ Նախ, կարագը փափկեցրեք միկրոալիքային վառարանում: Կաթնաշոռն ու փափուկ կարագը խառնել, ավելացնել 30 գրամ շաքարավազ։

_ Այս բաղադրիչները խառնելուց հետո զանգվածին մի քիչ աղ անել և ավելացնել վանիլային շաքարավազը։

_ Մթերքների միատարր զանգված ստանալուց հետո, որտեղ կարագն ու շաքարավազը լուծվել են, կարող եք ավելացնել ալյուրը փխրեցուցիչով։

_ Խիտ, չկպչող խմոր հունցել և կես ժամով դնել սառնարանում։

_ Նշված ժամանակից հետո խմորը գրտնակել 5-6 մմ հաստ շերտով։

_ Խմորի վրա շաղ տալ 50 գրամ շաքարավազ և գրտնակով սեղմել հատիկները խմորի մեջ՝ շերտը դարձնելով ավելի բարակ։

_ Շերտը շրջել, նույն պրոցեսը կրկնել։

_ Բարակած շերտը փաթաթել ռուլետի նման և կտրատել 3-4 սմ հատվածներով։

_ Թխվածքաբլիթները դնել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա։ Յուրաքանչյուր կտորի վրա քսել հարած ձու:

_ Թխել ջեռոցում 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 20 րոպե։

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Արդյունքում կստացվեն շատ համեղ ու բուրավետ շաքարով թխվածքաբլիթներ։ Ցանկության դեպքում այն ​​կարելի է պատրաստել ամեն օր, քանի որ գործընթացը աշխատատար չէ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք