Կաթնաշոռով Նապոլեոն. Տնական համեղ քաղցրավենիք, որն ուղղակի հրաշք է

կաթնաշոռով նապոլեոն ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Կաթնաշոռով Նապոլեոն. Տնական համեղ քաղցրավենիք, որն ուղղակի հրաշք է: Կաթնաշոռով տնական Նապոլեոնն իր պատրաստման պարզությամբ ձեզ նույնպես շատ դուր կգա:

Նապոլեոնի այս տարբերակը կաթնաշոռից ինձ շատ դուր եկավ, ավելին, ես կարծում եմ, որ երբ այս բաղադրատոմսի համաձայն փորձեք պատրաստել Նապոլեոնը, հավերժ կհրաժարվեք պատրաստման դասական տարբերակից:

Տորթի շերտերն աներևակայելի նուրբ են, և երբ ներծծվում են կրեմով, դառնում են ուղղակի հրաշք է: Խորհուրդ եմ տալիս անպայման փորձել նման տորթ, մանավանդ որ մեծ ջանքեր ու անմատչելի մթերքների կարիք չկա:

կաթնաշոռով նապոլեոն

Կաթնաշոռով Նապոլեոն. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

Խմոր.

  • կաթնաշոռ — 250 գրամ
  • ալյուր — 2-3 բաժակ
  • ձվի դեղնուց — 3 հատ
  • կարագ — 125 գրամ
  • շաքար — 1 բաժակ
  • մի պտղունց աղ
  • 1 պանիր վանիլին
  • սոդա — 1 թեյի գդալ

Կրեմ

  • ձվի սպիտակուց — 3 հատ
  • կաթ — 500 մլ
  • 125 գրամ կարագ
  • շաքար — 1 բաժակ
  • ալյուր — 2 ճաշի գդալ
  • օսլա — 2 ճաշի գդալ

կաթնաշոռով նապոլեոն

կաթնաշոռով նապոլեոն

Կաթնաշոռով Նապոլեոն. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Հարել ձվի դեղնուցները շաքարով:
  2. Կաթնաշոռը հարել կարագով և վանիլինով: Կաթնաշոռով կարագով, աղով և սոդայով զանգվածն ավելացնել հարած ձվերին:
  3. Քիչ քիչ ավելացնել ալյուրը, դրա քանակը կախված կլինի կաթնաշոռի խոնավությունից:
  4. Խմորը պետք է ստացվի բավականին թանձր, այն բաժանել 10 կտորների:
  5. Յուրաքանչյուր հատվածը հնարավորինս բարակ գրտնակել, կտրել ձեր անհրաժեշտ տրամագծով: Թխեք ավելացած կտորները, հետագայում դրանց կարիքը կլինի տորթի ձևավորման ժամանակ:
  6. Թխել յուրաքանչյուր շերտ 10-12 րոպե, 180 °C ջերմաստիճանում:
  7. Կրեմը պատրաստելու համար հարել սպիտակուցները շաքարով լոբին, ավելացնել ալյուրը և օսլան, դրա մեջ բարակ հոսքով լցնել կաթը, եփեք ցածր ջերմության վրա մինչև խտանա: Մի մոռացեք անընդհատ խառնել:
  8. Այնուհետև սառեցնել ստացված զանգվածը, ավելացնել փափկացրած կարագ, լավ հարել:
  9. Քսել շերտերը կրեմով, մեկը մյուսի վրա դնելով:
  10. Քսեք կողմերն ու վերևը կրեմով և շաղ տալ փշրանքներով, որոնք կպատրաստեք ավելցուկ խմորից:
  11. Տորթը լավ ներծծվելու համար դնել սառնարանում 6-8 ժամ:

կաթնաշոռով նապոլեոն

Կաթնաշոռով Նապոլեոնը պատրաստ է: Մնաց ամենակարևորը` տորթը համտեսելը: Շատ կցանկանամ, որ այս բաղադրատոմսով տորթը դուր գա:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Շերտավոր խմորով նապոլեոն

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք