Կաթնաշոռով պոնչիկներ. Եթերային, փափուկ քաղցրավենիք

Կաթնաշոռով պոնչիկներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով պոնչիկները փափուկ և եթերային են, դրանց վրա կարելի է շաքարի փոշի ցանել, կամ ըստ ցանկության՝ լցնել մեղր, շոկոլադ։

Կաթնաշոռով պոնչիկներ

Կաթնաշոռով պոնչիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

— Կաթնաշոռ 150 գր

— Ձու 1 հատ

— Փխրեցուցիչ 0,5 թեյի գդալ

— Աղ 1/3 թեյի գդալ

— Կարագ 40 գր

— Խտացրած կաթ 100 գր

— Ալյուր 150 — 200 գր

Կաթնաշոռով պոնչիկներ

Պատրաստման եղանակը

_Կաթնաշոռը խառնել աղի, ձվի, փափուկ կարագի հետ, խառնել։

_Ավելացնել խտացրած կաթը, խառնել։

_Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ և մաղել, լցնել կաթնաշոռի մեջ և հունցել խմորը։

_Խմորը թողնել 15 րոպե։

_Փոքր գնդիկներ կազմել և իջեցնել եռացող ձեթի մեջ և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը։

Կաթնաշոռով պոնչիկներ

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մանր Պոնչիկներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք