Կաթնաշոռով սիգարետներ. Սա սիրում են բոլորը

Կաթնաշոռով սիգարետներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով սիգարետներ. Սա սիրում են բոլորը

Կաթնաշոռով այս թխվածքներն իսկապես ժամանակով փորձարկված են: Նույնիսկ մեր տատիկները թխում էին դրանք ՝ ամեն անգամ բարելավելով այս տնական աղանդերի պատրաստման բաղադրատոմսը: Մենք ցանկանում են շարունակել ավանդույթը և ներկայացնել թխվածքի պատրաստման այս եղանակը:

Այս բաղադրատոմսով ամեն ինչ բավականին պարզ է: Պետք չէ երկար սպասել, որպեսզի խմորը հասունանա: Ընդհանուր առմամբ, ձեզնից կպահանջվի մոտ մեկ ժամ ձեր ընտանիքին և ընկերների համար հաճելի թեյի կամ սուրճի համար թխված այսպիսի հիանալի տնական դեսերտ պատրաստելու համար:

Կաթնաշոռով սիգարետներ

Կաթնաշոռով սիգարետներ. Բաղադրիչներ

  • Կաթնաշոռ 150 գ
  • Կարագ 125 գ
  • Ձու 1 հատ
  • Խմորիչ 15 գ
  • Կաթ 70 մլ
  • Ցորենի ալյուր 300 գ
  • Շաքար 60 գ
  • Աղ 1 պղունց
  • Սպիտակաձավար 2 ճաշ գդալ
  • Թթվասեր 3 ճաշի գդալ
  • Կիտրոն 0.5 հատ
  • Ձվի դեղնուց 1 հատ

Կաթնաշոռով սիգարետներ
Կաթնաշոռով սիգարետներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորիչը խառնել 50 մլ տաք կաթի հետ, ավելացնել1  ճաշի գդալ շաքարավազ և ալյուր: Խառնել մանրակրկիտ և մի կողմ դնել:
  2. Մնացած ալյուրը մաղել ամանի մեջ: Դրա մեջ կարագը քերել խոշոր քերիչով: Ավելացնել 1 ճաշի գդալ շաքարավազ և մի պտղունց աղ:
  3. Խառնել, թթխմորը և ձուն ավելացնել ամանի մեջ: Խմոր հունցել: Ծածկել ամանը կպչուն թաղանթով և կես ժամով դնել սառնարանում:
  4. Առանձին ամանում խառնել կաթնաշոռը, թթվասերը և մնացած շաքարը: Ավելացնել սպիտակաձավարը: Կես կիտրոնի կեղևը քերել և ավելացնել լցոնին: Բաժանել խմորը 4 հավասար մասի:
  5. Յուրաքանչյուրը գրտնակել բարակ շերտով: Պատրաստել հավասար չափի փոքր եռանկյուններ, ավելի լայն եզրին տեղադրեք մի փոքր լցնել: Խմորը փաթաթել սիգարետի նման:
  6. Տեղադրել թխուկները մագաղաթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Ձվի դեղնուցը խառնել մնացած կաթի հետ և քսել խմորի վրա: Թխել դեսերտը 10 րոպե 180 աստիճանի տակ:

Կաթնաշոռով սիգարետներ

Կաթնաշոռով սիգարետները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ փախլավա այս տեսանյութից կսովորեք պատրաստել

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք