Կաթնաշոռով քաղցրավենիք. Համեղ և փափուկ նախաճաշ

Կաթնաշոռով քաղցրավենիք ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կաթնաշոռով քաղցրավենիք. Համեղ և փափուկ այս կարկանդակն այնքան համեղ և նուրբ է, որը սիրում են նույնիսկ երեխաները, որոնց համար դժվար է ցանկացած ձևով կաթնաշոռ ուտելը:

Կաթնաշոռով քաղցրավենիք

Կաթնաշոռով քաղցրավենիք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կաթնաշոռ 400 գ

_Ձու 2 հատ

_Շաքարավազ 4 ճաշի գդալ

_Սպիտակաձավար 5 ճաշի գդալ

_Դեղձ 2 հատ

Կաթնաշոռով քաղցրավենիք

Կաթնաշոռով քաղցրավենիք

Կաթնաշոռով քաղցրավենիք. Պատրաստման եղանակը

_Կաթնաշոռը ձվերի հետ խառնել՝ մինչև հարթվի և ավելացնել շաքարավազը:

_Լցնել սպիտակաձավարը և զանգվածը խառնել ձեռքի բլենդերով:

_Թողնել 20 րոպե, որպեսզի սպիտակաձավարը ուռչի: Կտրել դեղձը շերտերով:

Հուշում. Բոլորը վերցնում են տարբեր յուղայնությամբ կաթնաշոռ, հետևաբար, սպիտակաձավարի քանակը կարող է տարբեր լինել, եթե զանգվածը ջրիկ լինի՝ մի քիչ էլ ավելացրեք:

_Ձևամանը ծածկել յուղաթղթով և բուսական յուղ քսել:

_Լցնել կաթնաշոռով զանգվածը, հարթեցնել ​​և դեղձի շերտերը շարել վրան:

_Պետք է դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը և թխել 30 րոպե:

_Եթե ​​ուզում եք տապակի մեջ թխել այս կարկանդակը, ապա այն պետք է լավ յուղել, լցնել զանգվածը և դեղձը:

_Ծածկել կափարիչով և թխել թույլ կրակի վրա 5-7 րոպե:

_Ափսեի օգնությամբ շրջել և թխել ևս 5 րոպե:

Կաթնաշոռով քաղցրավենիք

Կարկանդակը համեղ է, խոնավ և շատ անուշաբույր: Թխվածքի համար կարող եք պատրաստել նաև թթվասերով կամ շաքարի փոշիով հարած սերուցքով կրեմ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Շոկոլադե մաֆիններ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք