Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկ. Հետաքրքիր նախուտեստ, որը արագ է պատրաստվում և բուրում է թարմությամբ

լցոնած լոլիկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՆԵՐ

Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկ. Հետաքրքիր նախուտեստ, որը արագ է պատրաստվում և բուրում է թարմությամբ: Նման լցոնած լոլիկը բնօրինակ, կծու նախուտեստ է, որը հիանալի գաղափար է տոնական սեղանի և ամենօրյա կերակուրի համար:

Իհարկե, ավելի լավ է պատրաստել նման նախուտեստ բանջարեղենի սեզոնին, երբ լոլիկը թարմ և անուշահոտ է: Այս նախուտեստի համար լոլիկը պետք է լինի բավականին մեծ, չնայած կարող եք նաև չերի լոլիկ վերցնել: Վերցրեք ցանկացած կանաչի, ըստ ձեր ճաշակի, միայ դրանք թարմ լինեն:

լցոնած լոլիկ

Այս նախուտեստի համար ցանկալի է վերցնել տնական կաթնաշոռ, եթե ​​ունեք փափուկ կաթնաշոռ, ապա կարող եք կրճատել թթվասերի քանակը, հիմնական խնդիրն այն է, որ զանգվածը լավ պահի իր ձևը:

Թթվասերը նույնպես կարող է փոխարինվել ցածր յուղայնության մածունով: Կարող եք ավելացնել ձեր նախընտրած համեմունքները: Եթե սիրում եք կծու համը, կարող եք օգտագործել կծու պղպեղ:

 

լցոնած լոլիկ

Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Լոլիկ 3
  • Կաթնաշոռ 180
  • Թթվասեր 1
  • Սխտոր 2
  • Սամիթ համտեսել
  • Աղը համտեսել

լցոնած լոլիկ

Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվաանալ կանաչիները, լավ, չորացնել, մանրացնել և ավելացնել կաթնաշոռի զանգվածին: Վերջերս ես ավելի հաճախ եմ նախընտրում կանաչեղենը մկրատով կտրելու ձևը, այլ ոչ թե դանակով: Դա շատ հարմար է:
  2. Կլպել, մանրացնել և ավելացնել սխտորը կաթնաշոռին: Սխտորը կարելի է քերել մանր քերիչով, ճզմել մամլիչով կամ կտրատել դանակով: Թարմ սխտորի բացակայության դեպքում կարելի է օգտագործել սխտորի փոշի:
  3. Խառնել խառնուրդը լավ, մինչև հարթ զանգված ստացվի: Սկզբունքորեն, ավելի հաճելի համի համար կարող եք ավելացնել մի քիչ մայոնեզ կամ ամբողջությամբ փոխարինել թթվասերը դրանով:
  4. Լոլիկները լավ լվանալ, չորացնել, զգուշորեն կտրել վերևի մասը: Եթե ​​լոլիկը բավարար տափակություն չունի, ապա ավելի մեծ կայունության համար ներքևից մի փոքր կտրեք:
  5. Հեռացնել միջուկը, թողնելով միջին հաստության պատերը: Լոլիկի վրա պետք չէ աղ անել, հակառակ դեպքում դրանք շատ կխոնավանան, իսկ խորտիկը չափազանց ջրոտ կլինի:
  6. Ստացված կաթնաշոռի զանգվածով լցնել լոլիկի բաժակները, ձևավորել և անմիջապես մատուցել

լցոնած լոլիկ

Կաթնաշոռով և սխտորով լցոնած լոլիկները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք