Կաթով և բրնձով շիլա. Քնքուշ նախաճաշ

Կաթով և բրնձով շիլա ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կաթով և բրնձով շիլա. Քնքուշ նախաճաշ

Նախաճաշը իմ սիրած կերակուրն է: Ինձ համար ոչինչ չի փոխարինում առավոտյան համեղ նախաճաշը: Ավոկադոյով ձվածեղ, կարամելով շոռակարկանդակներ, կաթով գրանոլա, մրգերով ու ընկույզի յուղով շիլա …

Եթե ​​դուք սիրում եք նախաճաշը, ինչպես ես, ապա ստացեք համեղ սննդարար կերակուր պատրաստելու գաղափար: Ախորժելի և անուշաբույր կաթով բրնձի շիլան հատապտուղներով և դարչինով `օրվա կատարյալ մեկնարկի բանալին է:

Նախաճաշի համար շիլաներից ավելի համեղ և առողջարար ոչինչ դեռ չի հորինվել: Հատկապես, եթե դրան ավելացնեք դարչին, մեղր ու հատապտուղներ: Էներգիան և լավ տրամադրությունը հաստատ բավարար կլինեն ամբողջ օրվա համար: Կաթով բրնձի շիլան հատապտուղներով և դարչինով ոչ միայն նախաճաշի շիլա է, այլ գրեթե աղանդեր է: Փորձեք պատրաստել և վայելել:

Կաթով և բրնձով շիլա

Կաթով և բրնձով շիլա. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Բրինձ 360 գ
  • Ջուր 500 մլ
  • Կաթ 1,2 լ
  • Մեղր 0,5 բաժակ
  • Կարագ 3 ճաշի գդալ
  • Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ
  • Աղ `ըստ ճաշակի
  • Վանիլին` ըստ ճաշակի
  • Դարչին 0,5 թեյի գդալ
  • Հատապտուղներ `ըստ ճաշակի

Կաթով և բրնձով շիլա

Կաթով, բրնձով շիլա

Կաթով և բրնձով շիլա. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ բրինձը սառը ջրով՝ ձեռքերով թեթև տրորելով: Լցնել այն կաթսայի մեջ և ծածկել ջրով: Փակել կաթսան կափարիչով: Եռացնել և եփել այնքան ժամանակ, մինչև բրինձը կլանի ամբողջ ջուրը՝ մոտ 10 րոպե:
  2. Դրանից հետո լցնել 300 մլ կաթ: Եփել առանց կափարիչի թույլ կրակի վրա, մինչև որ այն թանձրանա:
  3. Անընդհատ խառնել, մասերով ավելացնել կաթ և եփել 5 րոպե յուրաքանչյուր բաժնից հետո:
  4. Լցնել մնացած կաթը: Համտեսել շաքարավազը, վանիլինը, դարչինն ու աղը: Եփել այնքան ժամանակ, որքան կաթն ամբողջությամբ կլանվի:
  5. Կաթսան հանել կրակից: Ավելացնել մեղր և կարագ, լավ խառնել: Թող կափարիչի տակ եփվի 15 րոպե:
  6. Շաղ տալ դարչինով և մատուցել թարմ կամ չոր հատապտուղների հետ:

Կաթով և բրնձով շիլա

Նախաճաշը պետք է մատուցվի պատշաճ կերպով: Այն նախանշում է առաջիկա օրվա տոնը, մերձեցնում ընտանիքն ու ուրախացնում: Արժե մեկ անգամ փորձել, և կաթնային բրնձի շիլան հատապտուղներով և դարչինով կդառնա ձեր մենյուի բաղկացուցիչ մասը: Հնարավոր է, որ այն եփեք այնքան հաճախ, որքան ձվածեղը:

Կաթով և բրնձով շիլան պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Զատկի չամիչով փլավ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք