Կաղամբի թթու. Ցուրտ եղանակին անփոխարինելի է այս համեղ ու խրթխրթան անուշաբույր նախուտեստը

կաղամբի թթու Պահածոներ

Կաղամբի թթու ձմռան համար. Ձմռանը, բացելով մեկ բանկա, դուք և ձեր հյուրերը պարզապես մատները հետը կուտեք, որովհետև համն ուղղակի անդիմադրելի է:

Կաղամբի թթվի նման բաղադրատոմսը, գոնե մեկ անգամ փորձելով, այն կրկին ու կրկին կպատրաստեք, քանի որ ստացվում է աներևակայելի համեղ, բուրավետ, հյութեղ նախուտեստ:

կաղամբի թթու

Կաղամբի թթու. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կաղամբ 5 կգ

_Սոխ 1 կգ

_Գազար 1 կգ

_Բուլղարական պղպեղ 1 կգ

_Շաքար 300 գ

_Աղ 4 ճաշի գդալ

_Քացախ 9% 200 մլ

_Բուսական յուղ 500 մլ

կաղամբի թթու

Կաղամբի թթու. Պատրաստման եղանակը

_Սկզբում կտրատել կաղամբը, ապա վերցնել կորեական գազարի քերիչ և մանրացնել գազարը:

_Գազարները լցնել կտրատած կտրատված կաղամբի վրա:

_Կտրեք սոխը կես օղակներով, մանրացնել քաղցր պղպեղը շերտերով: Բոլոր բաղադրիչները լցնել մի ընդհանուր ամանի մեջ:

_Դրանից հետո, շաքարավազը, աղը լցնել մանրացված բանջարեղենի վրա, լցնել քացախ և բուսական յուղը:

_Այժմ ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել՝ տրորելով, վերցնել բանկա, պարտադիր չէ դրանք մանրէազերծել: Բանկաները ամուր սեղմելով լցնել կտրատված կաղամբով, որպեսզի հնարավորինս շատ հյութ առանձնանա:

_Արդեն պատրաստ թթուն կարելի է պահել սառնարանում բավական երկար ժամանակ:

Այս թթուն հիանալի խորտիկ է տարբեր առիթների համար, ստացվում է իսկապես հյութալի, համեղ և անուշաբույր պահածո: Վստահ ենք, որ առանց բացառության բոլորին, դուր կգա այս կաղամբի թթուն:

կաղամբի թթու

Կաղամբի թթուն պատրաստ է: Բանկաները շարեք սառը տեղում և վայելեք ամբողջ ձմեռ:

Բարի ախորժակ:

Մալականի Թթու Ամենապարզ Եղանակով․ Խրթխրթան և Համեղ

Խնդրում ենք Գնահատեք