Կաղամբով աղցան. Ամենօրյա թարմ և հիանալի ուտեստ

Կաղամբով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Թեթև և թարմ կաղամբով աղցան լոլիկով և համեղ չորահացերով, որոնք ինքնատիպություն են հաղորդում աղցանին:

Կաղամբով աղցան

Կաղամբով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կաղամբ 300 գր

_Խոզապուխտ 200 գր

_Ձու 2 հատ

_Լոլիկ 3 հատ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Սամիթ, մայոնեզ, աղ՝ ըստ ճաշակի

_Չորահացեր՝ ըստ ճաշակի

Չորահացեր պատրաստելու համար

_Բոքոն 300 գր

_Մանանեխ 2 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղով 2 ճաշի գդալ

_Սխտոր 1 պճեղ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

Կաղամբով աղցան

Կաղամբով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը և խոզապուխտը մանր կտրատել:

_Կաղամբին աղ անել և ձեռքերով տրորել, ավելացնել խոզապուխտը և խառնել, մայոնեզով համեմել ըստ ճաշակի։

_Լոլիկը կտրատել խորանարդներով, եթե ​​դրանք չափազանց հյութալի են, թեյի գդալով հանել միջուկը։

_Աղցանին ավելացնել լոլիկն ու մանր կտրատած սամիթը։

_Բոքոնը կտրատել խորանարդներով և չորացնել ջեռոցում։

_Մանանեխը, բուսական յուղը խառնել։

_Չորահացերը համեմել սոուսով։

Կաղամբով աղցան

Կարող եք անմիջապես չորահացերը ավելացնել աղցանի մեջ և մատուցել։ Բայց ավելի լավ է դրանք լցնել առանձին ամանի մեջ և դնել աղցանի կողքին: Այդ դեպքում ամեն մեկն ինքը կորոշի հարաբերակցությունը:

Իսկ երբ ամեն ինչ միանգամից խառնեք, չորահացերը կդառնան փափուկ և կկորցնեն իրենց համը, աղցանն այլևս այդքան հետաքրքիր չի լինի։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Շքեղ աղցան հատուկ սոուսով

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք