Կաղամբով բրինձ. Պարզ ու համեղ կողմնակի ուտեստ

Կաղամբով բրինձ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կաղամբով բրինձ. Պարզ ու համեղ կողմնակի ուտեստ

Միշտ չէ, որ ցանկանում եք վառարանի մոտ կանգնել երկար աշխատանքային օրվանից հետո: Ես հաճախ նախընտրում եմ պարզ կողմնակի ուտեստները, ուստի արդեն վարժ եմ այդ հարցում: Այսօր ես ձեզ կասեմ, թե ինչպես պետք է բրինձը համեղ պատրաստել ՝ խառնելով այն կաղամբի և ձվի հետ: Պարզապես մի քանի պարզ բաղադրիչ և արդյունքը զարմանալի համեղ է ստացվում:

Ես ինքս ինձ համար հայտնաբերեցի այս բաղադրատոմսը՝ որոշելով օգտագործել այն, ինչ կա սառնարանում: Կաղամբով բրինձը տիպիկ համադրություն է, բայց ուտեստը գերազանցեց իմ բոլոր սպասելիքները: Հիմա ես այն պատրաստում եմ բավականին հաճախ, և դա ինձ դուր է գալիս:

Կաղամբով բրինձ

Կաղամբով բրինձ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Բրինձ 170 գ
  • Սպիտակ կաղամբ 500 գ
  • Ձու 4 հատ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

Կաղամբով բրինձ

Կաղամբով բրինձ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ բրինձը, վրան լցնել 500 մլ ջուր և եփել այնքան ժամանակ, մինչև այն փափկի:
  2. Կաղամբը կտրել փոքր խորանարդներով, լցնել այն նախապես տաքացրած բուսայուղով տապակի մեջ:
  3. Ծածկել, եփել 5 րոպե, ապա խառնել և շոգեխաշել մի քանի րոպե:
  4. Լցնել եփած բրինձը, կոտրել ձվերը և խառնել: Ապա աղ անել և նորից խառնել: Տապակել մի քանի րոպե, մինչև ձվերը պատրաստ լինեն:

Կաղամբով բրինձ

Արագ, պարզ և բյուջետային կողմնակի ճաշատեսակը պատրաստ է: Դրան կարող եք նաև համեմունքներ ավելացնել` համի բազմազանության համար: Կամ զարդարել կանաչիներով, կանաչ սոխով:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կոլոլակով բրինձ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք