Կաղամբով Նոր աղցան. Այնքան համեղ է, որ կուզենաք ուտել ու ուտել առանց կանգ առնելու

Կաղամբով Նոր աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Կաղամբով Նոր աղցան. Բանջարեղենից պատրաստվում են բազմաթիվ համեղ և առողջ աղցաններ ՝ տարբեր լրացուցիչ ապրանքներով:

Կաղամբը հարմար է ոչ միայն լցոնված կաղամբի և կարկանդակներ ու կարկանդակներ լցնելու համար:

Կաղամբով Նոր աղցան

Կաղամբով Նոր աղցան. Հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները

_կաղամբ 200 գ

_թարմ վարունգ 1 հատ

_սամիթ 1 փունջ

_սխտոր 2 պճեղ

_աղ, պղպեղ

_մայոնեզ

Նրբաբլիթ պատրաստելու համար հարկավոր է

_ձու 3 հատ

_կաթ 50 մլ

_աղ

Շոգեխաշած կաղամբ

Կաղամբով Նոր աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Ամենահամեղ աղցանը պատրաստվում է երիտասարդ կաղամբից:

_Նրբաբլիթների համար ձվերը պատառաքաղով խառնել աղով և տապակել մի քանի բարակ նրբաբլիթներ, հովացնել և կտրատել բարակ արիշտայի նման:

_Կաղամբը մանրացնել և վարունգը կտրել շերտերով:

_Մանր կտրատել սխտորը կամ անցկացնել մամլիչով: Բայց ավելի լավ է, եթե սխտորը կտորով զգացվում է ուտեստի մեջ, այդպես բույրը ավելի երկար է տևում, քան ճզմածի դեպքում:

_Սամիթը, կարելի է նաև մաղադանոս, պետք է մանր կտրատել:

_Խառնել բոլոր բաղադրիչները, աղ և պղպեղ անել` ըստ ճաշակի:

_Համեմել մայոնեզով կամ թթվասերով` ըստ ճաշակի:

_Եթե ​​աղցանը պատրաստվել է սառնարանից հանած մթերքներից, ապա այն անմիջապես մատուցեք սեղանին: հակառակ դեպքում՝ կարող եք աղցանը դնել սառնարանը 30 րոպե, սառեցնելու համար:

Կաղամբով Նոր աղցան

Աղցանը հաջողությամբ զուգորդվում է մսային ուտեստների հետ. Թարմ և թեթև աղցանը կնվազեցնի ուտեստների յուղայնությունը և կօգնի ավելի արագ մարսել սնունդը:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Թարմ կաղամբով աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք