Կաղամբով վարդեր. Գեղեցիկ ձևավորմամբ, անուշաբույր ուտեստ

Կաղամբով վարդեր ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ներկայացնում ենք կաղամբով վարդերի հեշտ բաղադրատոմսերից մեկը: Եթե ​​սիրում եք չինական կաղամբի տերևներ, այս ուտեստի բաղադրատոմսը ձեզ համար է։

Լցոնած կաղամբով ստացվում է հաճելի, հագեցնող ուտեստ։

Կաղամբով վարդեր

Կաղամբով վարդեր. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Պեկինյան կաղամբ 1 հատ

_Բրինձ մի բուռ

_Աղացած միս 500 գր

_Սոխ 3 հատ

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Լոլիկի հյութ 2 ճաշի գդալ

_Բուսական յուղ 50 գր

Կաղամբով վարդեր

Կաղամբով վարդեր. Պատրաստման եղանակը

_Պատրաստել կաղամբի տերևները, ինչպես սովորական կաղամբի դեպքում՝ թրջել եռման ջրի մեջ ու հանել։ Կտրել միջին հաստ մասը սուր դանակով։

_Խառնել հում բրինձն ու աղացած միսը, տոմատի մածուկն ու աղը, համեմունքները, կտրատած սոխը։

_Կարող եք վերցնել ցանկացած աղացած միս, ես օգտագործում եմ տավարի միս, այն հիանալի է որպես միջուկ՝ լցոնված կաղամբով ուտեստների համար, բայց կարելի է օգտագործել ցանկացած միս:

_Աղացած մսից գնդիկներ անել և պարկի ձևով փաթաթել կաղամբի տերևները, վերևը կապել թերթիկներից կտրված մասով։

_Շոգեխաշել գոլորշու վրա 30 րոպե։ Կարելի է պարզապես մի քիչ ջուր լցնել կաթսայի մեջ, որպեսզի այն հասնի պարկերի կեսին և մարմանդ կրակի վրա եփել 30 րոպե։

Կաղամբով վարդեր

Լցոնած կաղամբով վարդերը մատուցում եմ լոլիկի և թթվասերի սոուսով, քացախով և այլ հավելումներով, ցանելով մանր կտրատած կանաչիներ։ Ավելի լավ է վերցնել կծու սոուսներ, որոնք հաճախ մատուցվում են կորեական կաղամբի հետ։

Պեկինյան կաղամբը հեշտությամբ փոխարինվում է սովորական կաղամբով, որը սակայն չի տալիս պեկինյան կաղամբի օրիգինալ համը։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Թփով տոլմա

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք