Կաղամբով տապակած ռուլետներ. Պեկինյան կաղամբով շատ համեղ ուտեստ

Կաղամբով տապակած ռուլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կաղամբով տապակած ռուլետներ. Պեկինյան կաղամբով շատ համեղ ուտեստ

Տապակած պեկինյան կաղամբով գլանափաթեթներ՝ միլիոն արժեցող կերակուր:
Նախկինում ես պատրաստում էի այդպիսի գլանափաթեթներ սովորական կաղամբից, բայց երբ իմացա, որ պեկինյան կաղամբից նույնպես կարելի է պատրաստել, անմիջապես անցա գործի:

Եվ պարզվեց, որ սա շատ համեղ է: Անչափ քնքուշ են և հագեցնող: Կարող եք անվերջ պատրաստել, չհոգնելով ու չձանձրանալով այս ուտեստից: Դուք իսկապես կսիրեք սա:

Կաղամբով տապակած ռուլետներ

Կաղամբով տապակած ռուլետներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • պեկինյան կաղամբի 10 տերև
  • 4-5 ձու
  • 50-60 գ ալյուր
  • աղ և աղացած սև պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • բուսական յուղ՝ տապակման համար
  • հազարի տերևներ՝ մատուցման համար

Լցոն (խճողակ)

  • 2 լոլիկ
  • 200 գ պանիր
  • թարմ կանաչիներ (սամիթ, մաղադանոս, կանաչ սոխ);
  • աղ, աղացած սև պղպեղ` ըստ ճաշակի
  • մայոնեզ

Կաղամբով տապակած ռուլետներ

Կաղամբով տապակած ռուլետներ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Կտրեք չինական կաղամբի տերևի կոշտ սպիտակ մասը և մի փոքր մուրճով ծեծեք տերևը: Դա արեք բոլոր թերթերի հետ:
  2. Պատրաստել խմորը. Ձվերին ավելացնել աղ, պղպեղ և հարել: Ալյուրը ավելացրեք դրա վրա և կրկին հարեք, մինչև որ հարթ դառնա:
  3. Թավայի մեջ լցնել փոքր քանակությամբ բուսական յուղ: Յուրաքանչյուր տերև թաթախեք խմորի մեջ և հերթով տապակեք թավայի մեջ:
  4. Տերևներն արագ տապակվում են, ուստի չեն այրվում: Դրեք յուրաքանչյուր տապակած տերևը թղթե սրբիչի վրա:
  5. Պատրաստեք միջուկը. Լոլիկը կտրեք խորանարդիկներով և հեղուկը ցամաքեցրեք դրանցից, որպեսզի միջուկը շատ թաց չլինի: Քերել պանիրը մանր քերիչով: Կտրել կանաչիները և ավելացնել պանիրը: Լցնել լոլիկը, աղ, պղպեղ և ավելացնել մայոնեզ: Խառնեք, և միջուկը պատրաստ է:
  6. Կաղամբի տերևի կոշտ մասում դնել խճողակը և փաթաթել այն:

Կաղամբով տապակած ռուլետներ

Կաղամբով տապակած ռուլետները պատրաստ են, կարող եք մատուցել սեղանին:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Լցոնած սմբուկ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք