Ուշադրություն դարձրեք Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան պատրաստելու այս բաղադրատոմսին:
Թարմ կաղամբն անփոխարինելի բանջարեղեն է նրանց ամենօրյա սննդակարգում, ովքեր հավատարիմ են ճիշտ սննդակարգինն։ Այն պետք է անպայման օգտագործել, քանի որ այն հարուստ է B1, B2, PP վիտամիններով, կալիումով, կալցիումով և ֆոսֆորով, ինչպես նաև ֆոլաթթվով և պանտոտենաթթվով։ Հատկապես գարնանը օրգանիզմը վիտամինների կարիքն ավելի շատ է, քան երբևէ, քանի որ այս ժամանակահատվածում մարդիկ ամենից հաճախ տառապում են ավիտամինոզից։
Կաղամբն ունի նաև այլ առավելություններ. Նախ՝ այն կարելի է գտնել ցանկացած խանութում մատչելի գնով։ Երկրորդ՝ այն ունի հիանալի համ, հագեցնում է օրգանիզմը և լավ համադրվում այլ ապրանքների հետ։
Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան. Բաղադրիչներ
_Սպիտակ կաղամբ 300 գ
_Պահածոյացված եգիպտացորեն 100 գ
_Խնձոր 1 հատ
_Կիտրոնի հյութ՝ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
_Վարունգ 1 հատ

Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Բացեք պահածոյացված եգիպտացորենը և դատարկեք հեղուկը:
_Խնձորը մաքրել, միջուկը հանել և մանր կտրատել, կաղամբը մանր կտրատել, վարունգը շերտերով կտրատել։
_Եգիպտացորենը, խնձորն ու կաղամբը խառնել ամանի մեջ։
_Համեմել կիտրոնի հյութով, աղով և պղպեղով։ Լավ խառնել։
_Կիտրոնի հյութը կարելի է փոխարինել խնձորի քացախով։
Ներառեք այս կաղամբով աղցանը ձեր սննդակարգում, և դուք ստիպված չեք լինի զոհաբերել համեղ ուտեստներ վայելելը նրբակազմ լինելուն:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
3 նոր գարնանային թարմ աղցաններ