Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան. Այս համեղ ու թեթև նախուտեստը կարող եք ուտել նույնիսկ երեկոյան ուշ ժամի

Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ուշադրություն դարձրեք Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան պատրաստելու այս բաղադրատոմսին:

Թարմ կաղամբն անփոխարինելի բանջարեղեն է նրանց ամենօրյա սննդակարգում, ովքեր հավատարիմ են ճիշտ սննդակարգինն։ Այն պետք է անպայման օգտագործել, քանի որ այն հարուստ է B1, B2, PP վիտամիններով, կալիումով, կալցիումով և ֆոսֆորով, ինչպես նաև ֆոլաթթվով և պանտոտենաթթվով։ Հատկապես գարնանը օրգանիզմը վիտամինների կարիքն ավելի շատ է, քան երբևէ, քանի որ այս ժամանակահատվածում մարդիկ ամենից հաճախ տառապում են ավիտամինոզից։

Կաղամբն ունի նաև այլ առավելություններ. Նախ՝ այն կարելի է գտնել ցանկացած խանութում մատչելի գնով։ Երկրորդ՝ այն ունի հիանալի համ, հագեցնում է օրգանիզմը և լավ համադրվում այլ ապրանքների հետ։

Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան

Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան. Բաղադրիչներ

_Սպիտակ կաղամբ 300 գ

_Պահածոյացված եգիպտացորեն 100 գ

_Խնձոր 1 հատ

_Կիտրոնի հյութ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Վարունգ 1 հատ

Կորեական կաղամբ
Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Բացեք պահածոյացված եգիպտացորենը և դատարկեք հեղուկը:

_Խնձորը մաքրել, միջուկը հանել և մանր կտրատել, կաղամբը մանր կտրատել, վարունգը շերտերով կտրատել։

_Եգիպտացորենը, խնձորն ու կաղամբը խառնել ամանի մեջ։

_Համեմել կիտրոնի հյութով, աղով և պղպեղով։ Լավ խառնել։

_Կիտրոնի հյութը կարելի է փոխարինել խնձորի քացախով։

Կաղամբով և եգիպտացորենով աղցան

Ներառեք այս կաղամբով աղցանը ձեր սննդակարգում, և դուք ստիպված չեք լինի զոհաբերել համեղ ուտեստներ վայելելը նրբակազմ լինելուն:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

3 նոր գարնանային թարմ աղցաններ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք