Անկարելի է պատկերացնել, թե որքան համեղ է կանաչ լոլիկը կորեական ոճով: Այս նախուտեստը կարելի է մատուցել տարբեր առիթներով: Կարող եք վստահորեն առաջարկել հյուրերին:
Ի դեպ, այս բաղադրատոմսով կարող եք պատրաստել նաև կարմիր լոլիկ, եթե կանաչը չեք սիրում, կամ չունեք: Երկու տարբերակն էլ շատ համեղ է ստացվում: Անպայման փորձեք և չեք փոշմանի:
Կորեական կանաչ լոլիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_600 գ կանաչ լոլիկ
_2 բուլղարական պղպեղ (200 գ)
_2 գազար (350 գ)
_5 պճեղ սխտոր
_թարմ սամիթ և մաղադանոս
_30 մլ քացախ 9%
_65 մլ բուսական յուղ
_45 գ շաքար
_10 գ աղ
_0,5 թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ
_1 թեյի գդալ աղացած պղպեղ
_1 թեյի գդալ աղացած համեմ
Կորեական կանաչ լոլիկ. Պատրաստման եղանակը
_Կտրեք լոլիկը փոքր շերտերով: Պղպեղը մաքրել և կտրել շերտերով, գազարը քերել կորեական գազարի քերիչով:
_Կտրել կանաչիները:
_Կտրատած բանջարեղենը լցնել ամանի մեջ:
_Ավելացնել աղ և շաքար, թեթևակի տրորել ձեռքերով: Այժմ ավելացնել համեմունքներ, քացախ և խառնել:
_Մեջտեղում փոս անել և մանր կտրատել սխտորը դրա մեջ:
_Բուսական յուղը լավ տաքացնել և լցնել սխտորի վրա: Այժմ կարող եք ամեն ինչ լավ խառնել:
_Լոլիկի մանի վրա ափսե դրեք, վրան մի բանկա ջուր և թողեք սառնարանում առնվազն 8 ժամ:
Նշված ժամանակից հետո լոլիկը պատրաստ է:
Այն այնքան համեղ է ու պարզ, իսկ նախուտեստը ՝ համեղ:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Կանաչ լոլիկով աղցան