Կորեական կանաչ լոլիկ. Համեղ նախուտեստ-աղցան

կանաչ լոլիկ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Անկարելի է պատկերացնել, թե որքան համեղ է կանաչ լոլիկը կորեական ոճով: Այս նախուտեստը կարելի է մատուցել տարրբեր առիթներով: Կարող եք վստահորեն առաջարկել հյուրերին:

Ի դեպ, այս բաղադրատոմսով կարող եք պատրաստել նաև կարմիր լոլիկ, եթե կանաչը չեք սիրում, կամ չունեք: Երկու տարբերակն էլ շատ համեղ է ստացվում: Անպայման փորձեք և չեք փոշմանի:

կանաչ լոլիկ

Կորեական կանաչ լոլիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_600 գ կանաչ լոլիկ

_2 բուլղարական պղպեղ (200 գ)

_2 գազար (350 գ)

_5 պճեղ սխտոր

_թարմ սամիթ և մաղադանոս

_30 մլ քացախ 9%

_65 մլ բուսական յուղ

_45 գ շաքար

_10 գ աղ

_0,5 թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ

_1 թեյի գդալ աղացած պղպեղ

_1 թեյի գդալ աղացած համեմ

կանաչ լոլիկ

Կորեական կանաչ լոլիկ. Պատրաստման եղանակը

_Կտրեք լոլիկը փոքր շերտերով: Պղպեղը մաքրել և կտրել շերտերով, գազարը քերել կորեական գազարի քերիչով:

_Կտրել կանաչիները:

_Կտրատած բանջարեղենը լցնել ամանի մեջ:

_Ավելացնել աղ և շաքար, թեթևակի տրորել ձեռքերով: Այժմ ավելացնել համեմունքներ, քացախ և խառնել:

_Մեջտեղում փոս անել և մանր կտրատել սխտորը դրա մեջ:

_Բուսական յուղը լավ տաքացնել և լցնել սխտորի վրա: Այժմ կարող եք ամեն ինչ լավ խառնել:

_Լոլիկի մանի վրա ափսե դրեք, վրան մի բանկա ջուր և թողեք սառնարանում առնվազն 8 ժամ:

կանաչ լոլիկ

Նշված ժամանակից հետո լոլիկը պատրաստ է:

Այն այնքան համեղ է ու պարզ, իսկ նախուտեստը ՝ համեղ:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կանաչ լոլիկով աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք