Կարտոֆիլային նրբաբլիթներ. Նուրբ թերթիկներով հագեցնող բլիթներ

Կարտոֆիլային նրբաբլիթներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այսպիսի կարտոֆիլային նրբաբլիթները մատչելի բաղադրատոմսով են՝ բանջարեղենի միջուկով և ձվով: Սրանք ամենահամեղներից և հագեցնողներից են:

Կարտոֆիլային նրբաբլիթներ

Կարտոֆիլային նրբաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ձու 2 հատ

_Շաքար 0,5 թեյի գդալ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Չոր սխտոր 0,5 թեյի գդալ

_Կաթ 300 մլ

_Ալյուր 120 գր

_Հում քերած կարտոֆիլ 300 գր

_Սամիթ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

Միջուկը պատրաստելու համար

_Խաշած ձու 5 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Գազար 1 հատ

_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

_Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

Կարտոֆիլային նրբաբլիթներ

Կարտոֆիլային նրբաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Ձուն հարել աղով, շաքարով և չոր սխտորով, ավելացնել կաթը, հարել։

_Քերել կարտոֆիլը միջին քերիչով և խառնել կաթնային զանգվածի հետ մինչև հարթ լինի։

_Ավելացնել ալյուրը, շարունակել խառնել։

_Սամիթը կտրատել և ավելացնել խմորին, խառնել։

_Բլիթները սովորականի պես տապակել՝ տապակին յուղ քսելով։

_Միջուկի համար սոխի հետ շոգեխաշել գազարը և խառնել քերած ձվի, աղի և պղպեղի հետ, ավելացնել կանաչիները։

_Յուրաքանչյուր նրբաբլիթի վրա քսել միջուկը և փաթաթել։

_Տապակել կարագով տապակի մեջ։

Կարտոֆիլային նրբաբլիթներ

Բլիթները մատուցում եմ թթվասերով, դրանք շատ փափուկ են, նուրբ, հյուսվածքով հաճելի և հագեցնող։ Կարող եք ընտրել ամենատարբեր միջուկներ:

Այս նրբաբլիթի խմորը հիանալի համադրվում է սոխով և գազարով տապակած սնկի, լյարդի և բանջարեղենի, տապակած աղացած մսի հետ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պատրաստում ենք շատ համեղ ավանդական նրբաբլիթներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք