Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով

ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով. Սա անչափ համեղ ու նուրբ տաք ուտեստ է, որով կարելի է և հագենալ և հաճույք ստանալ ուտեստի քնքշությունից:

Ֆրանսիացիները նույնպես սիրում են միս և կարտոֆիլ: Նրանք այս ճաշատեսակի համար ունեն իրենց խոհարարական բաղադրատոմսը:

Մենք դա անվանում ենք «կարտոֆիլով տապակած միս»: Նման հմայք կստանանք արդյունքում, այս համեղ սնունդը կարող է մեզ ամեն օր հաճույք պատրաստել:

կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով

Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Կարտոֆիլ 6 հատ
  • Խոզի միս 300 գր
  • Սոխ 1 հատ
  • Մայոնեզ 200 գր
  • Կոշտ պանիր 200 գր
  • Աղ ըստ համտեսի
  • Աղացած սև պղպեղ ըստ համտեսի

կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով

Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ

  1. Այսպիսով, այս ուտեստը պատրաստելու համար նախևառաջ պետք է լվանալ և մաքրել կարտոֆիլը: Դրանից հետո կտրեք այն շրջանակներով, որոնց հաստությունը ոչ ավելի է, քան 3-4 մմ:
  2. Կարտոֆիլը բաժանել երկու մասի: Դնել մի կեսը տապակի մեջ, որը նախ պետք է յուղել: Յուղը կարող է լինել այնպիսին, ինչպիսին դուք կնախընտրեք:
  3. Աղ անել կարտոֆիլը: Այնուհետև վերցնել խոզի ծեծած միսը և շարել դրանք կարտոֆիլի վրա: Դուք կարող եք ինքնուրույն կտրել սովորական խոզի միսը և ծեծել այն:
  4. Մսին ավելացնել աղ և պղպեղ: Շարել այնպես, որ այն ամբողջությամբ ծածկի կարտոֆիլը: Կլպել և կտրատել սոխը օղակներով: Շարել դրանք մսի վրա: Դրանից հետո կրկին շարել կարտոֆիլի առանձնացված, երկրորդ կեսը:
  5. Աղ, պղպեղ անել, շաղ տալ կանաչիները: Դրանից հետո քերել պանիրը նուրբ քերիչի վրա և այն մանրամասնորեն շաղ տալ կարտոֆիլի վրա: Քսել այս ամենին մայոնեզ: Մի խնայեք մայոնեզը:
  6. Դնել տապակը ջեռոցում 40 րոպեով` 180 աստիճան ջերմաստիճանում:

կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով

Կարտոֆիլը ֆրանսիական ձևով խոզի մսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլով և մսով ջեռեփուկ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք