Կարտոֆիլով կարկանդակ. Փափուկ, համեղ և հագեցնող ուտեստ

Կարտոֆիլով կարկանդակ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հորաքույրս սովորեցրեց կարտոֆիլով կարկանդակներ պատրաստել, որոնք շատ լավն են, քանի որ հիանալի են ցանկացած միջուկով:

Եվ ամեն անգամ, երբ դուք պատրաստում եք, կստանաք նոր ուտեստ, որը լավ է համակցվում տարբեր սոուսների, կողմնակի ուտեստների և նախուտեստների հետ:

Կարտոֆիլով կարկանդակ

Կարտոֆիլով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Կարտոֆիլ 1 կգ

_Ձու 1 հատ

_Ալյուր 3 ճաշի գդալ

_Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Կարտոֆիլի համեմունք՝ ըստ ճաշակի

_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Շամպինիոն 300 գր

_Սոխ 1 հատ

Կարտոֆիլով կարկանդակ

Կարտոֆիլով կարկանդակ

Կարտոֆիլով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Կարտոֆիլը եփել աղ արած ջրի մեջ, պյուրե անել, թողնել սառչի:

_Սոխը և սնկերը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղի մեջ: Աղ և պղպեղ անել եփելուց մի քանի րոպե առաջ, խառնել, ավելացնել մանրացված սամիթ:

_Ձուն կոտրել խյուսի մեջ, ավելացնել ալյուր և խառնել խմորը:

_Սեղանին ալյուր ցանել, խմորը վերցնել մաս -մաս և տափակացնելով  բլիթներ անել:

_Դրանց վրա դնելլ միջուկը, հավաքել եզրերը և ստանալ կարկանդակներ: Լավ թաթախել ալյուրի մեջ:

_Դնել ջեռոցի տապակի վրա և թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Կարտոֆիլով կարկանդակ

Սրանք կարելի է պարզապես տապակել թավայի մեջ բուսական յուղով: Այս համեղ կարկանդակները մատուցում եմ թթվասերով կամ տարբեր սոուսներով, թարմ բանջարեղենային աղցաններով, թթու վարունգով:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարտոֆիլ ջեռոցում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք