Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ. Այս ուտեստը շատ նման է ժուլիենի:
Ջեռոցում սնկով կարտոֆիլով ուտեստը պատրաստելով կհամոզվեք, որ այն չափազանց համեղ է: Չնայած նման պարզ բաղադրությանը, այս ջեռեփուկը շատ նման է ժուլիենի:
Բայց այս դեպքում ստացվում է բավական հագեցնող և համեղ ուտեստ, որով դուք կարող եք արագ պատրաստել և կերակրել ամբողջ ընտանիքին: Սա ախորժելի և աներևակայելի համեղ է:
Содержание
Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ. Բաղադրությունը.
- 400 գրամ հավ
- 8-9 կարտոֆիլ
- 12-13 շամպինիոններ
- սոխ 1 հատ
- 2 ճաշի գդալ թթվասեր
- 2 ճաշի գդալ ալյուր
- սերուցք 300 մլ
- 100 մլ կաթ
- պանիր 150 գրամ
- աղ / պղպեղ` ըստ ճաշակի
Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Սոխը մանրացնել, կտրատել սունկը բարակ շերտերով:
- Կարտոֆիլը կտրեք շերտերով:
- Հավի կրծքամիսը կտրատել խորանարդիկներով:
- Տապակել սունկը և սոխը մեկ տապակի մեջ բուսական յուղով:
- 1-2 րոպե եփել կարտոֆիլը եռացող ջրի մեջ:
- Հավի կրծքամիսը կարելի է տապակել կարագով տապակի մեջ կամ նախապես խաշել, ինչպես կցանկանաք:
- Կարտոֆիլը լցնել ձևամանի ներքևի մասում, այնուհետև ավելացնել հավի միսը, քերած պանիրը, սոխը և սունկը:
- Պատրաստել սոուսը. Կաթսայի մեջ խառնել թթվասերը, կաթը, սերուցքը: Դնել կրակին: Աստիճանաբար ավելացնել ալյուրը, խառնել, եփել 2-3 րոպե եռման պահից սկսած:
- Ստացված սոուսը լցնել ձևամանի մեջ դասավորված բոլոր բաղադրիչների վրա, կես ժամով դնել նախապես 200 աստիճանով տաքացված ջեռոցի մեջ:
- Բուրավետ ու համեղ ուտեստը կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում: Դա միանշանակ համեղ է:
Կարտոֆիլով և սնկով ջեռեփուկը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ: