Կարտոֆիլ աղացած մսով. Համեղ ջեռեփուկ ընթրիքի համար

Կարտոֆիլ աղացած մսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Կարտոֆիլ աղացած մսով. Համեղ ջեռեփուկ ընթրիքի համար

Մի քանի կարտոֆիլ և աղացած միս ունեք, ի՞նչ եք պատրաստելու: Շատերի համար պատասխանը միանգամայն ակնհայտ է՝ ջեռեփուկ: Բայց այս անգամ ես իսկապես ուզում եմ այն ​​առանձնահատուկ դարձնել: Սա պահանջում է մի փոքր ստեղծագործ մոտեցում և մի քիչ ավելի շատ ժամանակ, քան սովորաբար ծախսում եք:

Աղացած միսը չի խաղում սովորական մսի շերտի դերը, որն այնքան հաճախ կորչում է բանջարեղենի կտորների միջև: Համեմեք այն ձեր սիրած համեմունքներով, սոխով և սխտորով, ձևավորեք հյութեղ գնդիկներ և վրան լցնել տոմատի սոուսով: Կարծում ենք, որ ձեր երևակայությունն արդեն վառարանում պատրաստում է ախորժելի ջեռեփուկ կարտոֆիլով և աղացած մսով:

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Կարտոֆիլ աղացած մսով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կարտոֆիլ 600 գ
  • Խոզի միս աղացած 550 գ
  • Լոլիկ 3 հատ
  • Սուլուգունի պանիր 120 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Սխտոր 2-3 պճեղ
  • Աղ 1/2 թեյի գդալ
  • Իտալական համեմունքներ 1/2 թեյի գդալ
  • Կարմիր պղպեղ 1 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Կարտոֆիլ աղացած մսով. Պատրաստման եղանակը

  1. Մաքրած սոխը և սխտորը մանրացնել բլենդերով:
  2. Աղացած մսին խառնել սխտոր և սոխ, աղ, սև պղպեղ, պապրիկա և իտալական կանաչիներ:
  3. Պատրաստված աղացած մսից ձևավորել գնդիկներ:
  4. Կարտոֆիլը մաքրել և կտրել 1 սմ շերտերով:
  5. Կարտոֆիլի կտորները և կոլոլակները տեղադրեք շրջանագծով, դրանցով լցնել ջեռոցի ամանը:
  6. Լոլիկը կտրել մի քանի մասի և հարել բլենդերի մեջ: Լցնել տոմատի սոուսը կերակուրի վրա:
  7. Թխել 40 րոպե 180 °C ջերմաստիճանում: Եփելուց մի քանի րոպե առաջ հանել ամանը և կարտոֆիլով աղացած մսի վրա շաղ տալ քերած պանիր: Պատրաստ լինելուց հետո մատուցել:

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Կարտոֆիլ աղացած մսով

Թող ծանոթ կերակուրները վերածվեն ինչ-որ յուրահատուկ բանի, և ձեր ընտանիքի անդամները կհիանան: Պահպանեք այս բաղադրատոմը և վայելեք:

Կարտոֆիլը աղացած մսով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարտոֆիլ ջեռոցում

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք