Կիտրոնով կարկանդակ. Ցուրտ եղանակին ցիտրուսային աղանդերներն անգին են

Կիտրոնով կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կիտրոնով կարկանդակը հիանալի է տրամադրությունը բարձրացնելու և վիրուսներին դիմակայելու համար: Մենք ձեզ հետ կիսում ենք օգտակար բաղադրատոմս, որով կարելի է պատրաստել կիտրոնով կարկանդակ:

Լցոնումը հիշեցնում է կիտրոնով կրեմ կամ փափուկ կարամել՝ չափավոր քաղցր և շատ բուրավետ: Մեր բաղադրատոմսում խմորը պատրաստվում է առանց խմորիչի: Բայց կեֆիրի և փխրեցուցիչի շնորհիվ շատ եթերային է ստացվում: Անպայման փորձեք այս տարբերակը:

Կիտրոնով կարկանդակ

Կիտրոնով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Ցորենի ալյուր 500 գ

_Մարգարին 200 գ

_Կեֆիր 250 մլ

_Փխրեցուցիչ 1 պտղունց

_Կիտրոն 2 հատ

_Շաքար 300 գ

Կիտրոնով կարկանդակ

Կիտրոնով կարկանդակ

Կիտրոնով կարկանդակ

Կիտրոնով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Մարգարինը կտրել մանր մասերով կամ քերել: Խառնել ալյուրով և ձեռքերով տրորել, որպեսզի նուրբ փշրանքներ ստացվեն:

_Ավելացնել փխրեցուցիչ, կեֆիր և հունցել փափուկ խմոր: Բաժանել այն երկու մասի և թող հանգստանան սննդային թաղանթի տակ 30 րոպե:

_Այդ ընթացքում պատրաստեք միջուկը: Կիտրոններն անցկացնել մսաղացով կամ մանրացնել բլենդերով: Խառնել շաքարի հետ, որ ստացվի խիտ, քաղցր մածուկ:

_Խմորը երկու շերտով գրտնակել: Դնել առաջին շերտը յուղած կաղապարի մեջ, դնել կիտրոնի միջուկը և ծածկել երկրորդ շերտով:

_Ոլորել եզրերը: Թխել կարկանդակը 40 րոպե 200 աստիճանի տակ:

Կիտրոնով կարկանդակ

Այսպես պատրաստել են մեր տատիկները և մատուցել թթվասերով, վանիլային պաղպաղակով կամ պարզապես շաքարի փոշիով: Կարկանդակը հաճելի համ կունենա նաև հարած սերուցքով և նույնիսկ առանց հավելումների: Սա թեյի համար կատարյալ աղանդեր: Պահպանեք բաղադրատոմսը:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Լիմոնով տորթ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք