Աշխարհի լավագույն կիտրոնով տորթը. Վերջերս եմ բացահայտել այս շատ պարզ բաղադրատոմսը

կիտրոնով տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Աշխարհի լավագույն կիտրոնով տորթը շատ փափուկ է, վառ ցիտրուսային բույրով և համով։ Սա նախաճաշի կամ հյուրերի ժամանման համար իրականում շատ համեղ կեքսի լավագույն բաղադրատոմսերից մեկն է:

կիտրոնով տորթ
Աշխարհի լավագույն կիտրոնով տորթը. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ կարագ կամ որակյալ մարգարին 200 գ

_ շաքարավազ 1 բաժակ + 0,5 բաժակ (250 գ բաժակ)

_ վանիլին

_ մի պտղունց աղ

_ 1 կիտրոնի կեղև

_ կիտրոնի հյութ 40 մլ

_ ձու 4 հատ

_ փխրեցուցիչ 1,5 թեյի գդալ

_ ալյուր 2,5 բաժակ

_ կաթ 100 մլ

Ջնարակը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.

_ շաքարի փոշի 1 բաժակ

_ կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ

_ կաթ 2 ճաշի գդալ

կիտրոնով տորթ
Աշխարհի լավագույն կիտրոնով տորթը. Պատրաստման եղանակը

_ Փափկած կարագը կամ մարգարինը շաքարավազի, վանիլինի և 1 պտղունց աղի հետ հարել հարիչով մինչև փարթամ ու հարթ լինի։

_ Ավելացնել ձվերը և շատ լավ հարել։

_ Ավելացնել կիտրոնի քերուկը և կիտրոնի հյութը, խառնել բահիկով։

_ Մաղած ալյուրը լցնել փխրեցուցիչի հետ և խմորը մանրակրկիտ հունցել մինչև ամբողջովին համասեռ լինի։

_ Ցանկացած ձևամանը ծածկել յուղաթղթով, լցնել խմորը և հարթեցնել։

_ Թխել 180 աստիճանով մոտ 40 րոպե, բայց ստուգեք պատրաստությունը և նայեք ձեր ջեռոցին։

_ Գլազուրի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները և լցնել թխվածքի վրա։

Այս քանակությամբ խմորից կարող եք պատրաստել երկու ստանդարտ կեքս։ Գրեթե յուրաքանչյուրն ունի այսպիսի ձևամաններ:

կիտրոնով տորթ

Տորթը այնքան հաճելի է հյուսվածքով, որ ավելի շատ նման է նուրբ սերուցքային գույնի շատ թանկարժեք թխվածքի։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ Իրիսկա

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք