Կծու կրծքամիս ջեռոցում. Ապխտած հավ կարող եք պատրաստել տանը և նույնիսկ ծխատուն կամ պատշգամբ պետք չէ

Կծու կրծքամիս ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ապխտած մսի նման կծու կրծքամիս ջեռոցում: Բացի այդ, նրա բույրը նույնպես ախպտածի նման կլինի։ Այս արդյունքին հասնելը բավականին պարզ է. Ամենադժվարը մեկ օր սպասելն է, որ հավի միսը լավ մարինացվի։

Պատրաստեք ճիշտ մարինադը և ջեռոցում պատրաստվող կծու միսը աննկարագրելի համեղ կլինի:

Որպեսզի միսը ապխտած ստացվի, հարկավոր է ընտրել ճիշտ թեյ մարինադի համար։ Դուք կարող եք վերցնել տուփերով փաթեթավորված թեյ: Գլխավորն այն է, որ թեյը չպարունակի մրգային հավելումներ, քանի որ այն անհրաժեշտ է միայն միսը ներկելու համար։

Կծու կրծքամիս ջեռոցում

Կծու կրծքամիս ջեռոցում. Բաղադրիչներ

_Հավի կրծքամիս 1 հատ

_Սոխ 4 գլուխ

_Ապխտած պապրիկա 2 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

_Սև պղպեղ (աղացած) 0,5 թեյի գդալ

_Սև թեյ 5 գ

_Սոյայի սոուս 0,5 բաժակ

_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

_Ջուր 1լ

Կծու կրծքամիս ջեռոցում
Կծու կրծքամիս ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել խոշոր սոխերը: Կեղևը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել շաքարավազ, սև պղպեղ, աղ և ապխտած պապրիկա։

_Համակցված բաղադրիչներին ավելացրեք առանց հավելումների սև թեյի տոպրակ։ Լցնել մաքուր ջուր։

_Կաթսան դնել կրակին, մանրակրկիտ խառնել։

_Խառնուրդը բերել եռման աստիճանի։ Այնուհետև քամեք այն մանր մաղի միջով։

_Տաք մարինադի մեջ դնել ոսկորով հավի կրծքամիս: Թողեք մնա 24 ժամ։ Պարբերաբար շրջեք այն:

_Թխելու համար նախատեսված ձևամանը յուղել 1 ճաշի գդալ արևածաղկի ձեթով և դնել միսը դրա մեջ։

_Հավի կրծքամսին հրուշակեղենի խոզանակով քսել մնացած արևածաղկի ձեթը, վրան լցնել սոյայի սոուսը։

_Հավի միսը դնել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 1 ժամով:
Կծու կրծքամիս ջեռոցում

Պատրաստեցինք Կծու կրծքամիս ջեռոցում:

Սոյայի սոուսը կօգնի ստանալ ծխի համը։ Այսպիսով, դուք կստանաք ախորժելի ոսկեգույն միս: Այս ուտեստը կարող եք մատուցել ինչպես աշխատանքային օրերին, այնպես էլ տոն օրերին։ Հյուրերը, անշուշտ, հիացած կլինեն:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավով ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք