Ախորժելի կոլոլակով ընթրիք. Այս բաղադրատոմսով միաժամանակ կպատրաստեք նաև համեղ խավարտը

կոլոլակով ընթրիք ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հին, բայց շատ համեղ բաղադրատոմսով պատրաստեք կոլոլակով ընթրիք: Այսպիսի համեղ կերակուր երբեք չեք փորձել:

Բանջարեղենով ոսպով խավարտը հագեցնող և ախորժելի աղացած մսով կոլոլակների համար լավագույն հավելումը կլինի: Դուք իսկական արքայական ընթրիք կունենաք։

կոլոլակով ընթրիք

Ախորժելի կոլոլակով ընթրիք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ ոսպ 500 գ

_ աղացած միս 500 գ

_ սոխ 2 հատ

_ քաղցր պղպեղ 1,5 հատ

_ պաքսիմատ 50 գ +

_ լոլիկ 2 հատ

_ գազար 2 հատ

_ ձու 2 հատ

_ աղ և պղպեղ 0,5 թեյի գդալ յուրաքանչյուրը

_ չաման, ուրց, սուսամբար և կծու պղպեղ, կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_ բուսական յուղ

կոլոլակով ընթրիք կոլոլակով ընթրիք

Ախորժելի կոլոլակով ընթրիք. Պատրաստման եղանակը

_ Աղացած միսը համեմելու համար ավելացնել մանր կտրատած մեկ սոխ, աղ, պղպեղ, կանաչիներ, համեմունքներ և պաքսիմատ, հունցել և 30 րոպեով դնել սառնարանում։

_ Լվանալ ոսպը և լցնել թխելու համար նախատեսված կաղապարի մեջ։

_ Բուսական յուղի մեջ տապակել մյուս սոխի խորանարդները, ավելացնել քերած գազարը, քաղցր պղպեղի և լոլիկի կտորները, աղը և եփել մինչև փափկի:

_Ստացված սոխեռածը լցնել ոսպի մեջ, ավելացնել 1,5 լիտր ջուր և դնել ջեռոցում:

_ Թխել 220 աստիճանով մոտ 50 րոպե։

_ Կոլոլակներ կազմել, թաթախել պաքսիմատի մեջ և տապակել մինչև ոսկե դարչնագույնը, մի քանի րոպե, յուրաքանչյուր կողմից։

_ Դնել դրանք ոսպով կաղապարի մեջ։ Թավայի մեջ մնացած տաք յուղի մեջ արագ տապակել կես թեյի գդալ կծու պղպեղը և ավելացնել կաղապարի մեջ։

_ Կաղապարը ծածկել, թխել ևս 15 րոպե։

կոլոլակով ընթրիք

Պարզապես փորձեք այս պարզ, բայց շատ ախորժելի ու հագեցնող կոլոլակով ընթրիքը, որը մեր ժամանակակից ջեռոցներում շատ լավ է ստացվում։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կոլոլակով բրնձով փլավ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք