Կոլոլակ ապուրի համար. Անպայման սառցախցիկում ունեցեք այս կիսաֆաբրիկատը ցանկացած առիթի համար

Կոլոլակ ապուրի համար ԱՊՈՒՐՆԵՐ

Կոլոլակ ապուրի համար. Անպայման սառնարանում ունեցեք այս կիսաֆաբրիկատը ցանկացած առիթի համար

Իմ ընտանիքում բոլորը բծախնդիր են ամեն հարցում, բացի ուտելիքից: Ես հաճախ եմ պատրաստում ապուր կոլոլակներով: Այս ապուրի հիմնական ժամանակը ծախսվում է կոլոլակներ պատրաստելու վրա, այնպես որ դրանք նախապես եմ պատրաստում ու պահում սառնարանում և ցանկացած պահի կարող եմ օգտագործել: Դրանք շատ հագեցնող են և շատ դյուրամարս:

Ծանոթացեք, թե ինչպես եմ պատրաստում ապուրի կոլոլակները, որպեսզի դրանք փափուկ և նուրբ լինեն:

Կոլոլակ ապուրի համար

Կոլոլակ ապուրի համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Աղացած տավարի միս 450 գ
  • Պաքսիմատ 0.25 բաժակ
  • Ձու 1 հատ
  • Աղ 0.5 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ (աղացած) 0.25 թեյի գդալ
  • Սոխի փոշի 1 թեյի գդալ
  • Մաղադանոս 2 թեյի գդալ

Կոլոլակ ապուրի համար

Կոլոլակ ապուրի համար

Կոլոլակ ապուրի համար. Պատրաստման եղանակը

  1. Որպեսզի տավարի մսով կոլոլակները կոշտ չլինեն, խառնեք դրանք չորահացի փշուրներով: Աղացած մսին ավելացնել մի փոքր հարած ձու: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
  2. Այժմ խառնուրդին աղ և պղպեղ անել: Դրան ավելացնել սոխի փոշի և չոր կանաչիներ: Խառնել ամբողջ զանգվածը կրկին, մինչև որ այն հարթ դառնա:
  3. Դրանից հետո սկսեք կոլոլակների ձևավորումը՝ նախապես ջրով թրջելով ձեռքերը:
  4. Կոլոլակները պետք է պատրաստել ընկույզից ոչ ավելի մեծ: Օգտագործեք պատրաստի կոլոլակները անմիջապես ապուրի մեջ կամ սառեցնել դրանք հետագա օգտագործման համար:

Կոլոլակ ապուրի համար

Ապուրի կոլոլակները սառեցնելու համար դրանք տեղադրեք խոհանոցային տախտակի վրա ՝ առանց իրար կպցնելու: Ծածկել կոլոլակները սննդի թաղանթով և դնել սառնարանում: Մեկ ժամ անց դրանք կարելի է տեղափոխել պլաստմասե տարայի կամ սառնարանային տոպրակի մեջ:

Կարող եք նման կիսաֆաբրիկատը երկար ժամանակ պահել սառցախցիկում։

Կոլոլակները ապուրի համար պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կոլոլակով փլավ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք