Կոտլետները ջեռոցում. Հիանալի փափուկ և հարմար տարբերակ

Կոտլետները ջեռոցում ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Երբ եփվում են կոտլետները ջեռոցում՝ տապակի մեջ տապակելու փոխարեն, դրանք ավելի հյութալի ու փափուկ են դառնում:

Բացի այդ, թխած կոտլետներն ավելի օգտակար են, քան տապակածը։

Կոտլետները ջեռոցում

Կոտլետները ջեռոցում. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Տավարի միս 200 գր

_Խոզի միս 300 գր

_Սոխ 1 հատ

_Կարտոֆիլ 2 հատ

_Ձու 2 հատ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Կաթ 0,5 բաժակ

_Սպիտակ հաց 3 շերտ

_Աղ, պղպեղ և կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Թթվասեր 200 մլ

Կոտլետները ջեռոցում

Կոտլետները ջեռոցում. Պատրաստման եղանակը

_Միսը մանրացնել մսաղացով, համեմել աղով, պղպեղով և համեմունքներով, կանաչիներով։

_Հացը թաթախել կաթի մեջ, ապա զանգվածն ավելացնել մսին։

_Կարտոֆիլը քերել ամենափոքր քերիչով և զանգվածը ավելացնել մսի մեջ՝ հյութեղ ստացվելու համար։

_Ավելացնել նաև ձուն, սխտորը և խառնել միսը, մինչև հարթ լինի։

_Եթե ​​զանգվածը շատ ջրիկ է, կարող եք ավելացնել մի քիչ սպիտակաձավար կամ ալյուր։

_Մսային զանգվածը 1 ժամով դնել սառնարանը։

_Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան։

_Կոտլետներ կազմել և դնել յուղաթղթով կամ փայլաթիթեղով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա։

_Թխել 30-40 րոպե։

_Ցանկության դեպքում թթվասերի սոուս պատրաստել՝ թթվասերը խառնել մանր կտրատած սխտորով և մանր կտրատած կանաչիներով, ջուրով, աղով, պղպեղով և համեմունքներով։

_Թխելու ավարտից 10 րոպե առաջ տապակի մեջ լցնել սոուսը։

Կոտլետները ջեռոցում

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Քյուֆթա պատրաստելու 2 համեղ տարբերակ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք