Հագեցնող աղցան. Նրբահամ ուտեստը կհիացնի ձեր հյուրերին

Հագեցնող աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Հագեցնող աղցանը համեղ է ինչպես Օլիվիեն։ Ամանորյա սեղանից առաջինը անհետացող աղցաններից մեկը:

Խեցգետնի ձողիկներով, արքայախնձորով և օրիգինալ, համեղ աղցանը թարմ գաղափար է, որը դուք անպայման կհավանեք:

Հագեցնող աղցան

Հագեցնող աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ծովախեցգետնի ձողիկներ 200 գր

_Ձու 3 հատ

_Թարմ վարունգ 150 գր

_Ֆետա պանիր 150 գր

_Արքայախնձոր 70 գր

_Սխտոր՝ ըստ ճաշակի

_Աղ, պղպեղ, կանաչիներ, մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Հագեցնող աղցան. Նրբահամ ուտեստը կհիացնի ձեր հյուրերին

Հագեցնող աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Կտրել բաղադրիչները խորանարդներով:

_Վերցնել արքայախնձորի պահածոն, թողնել, որ օշարակը քամվի և հետո նույնպես կտրատել խորանարդներով։

_Ընտրել բարձրորակ ծովախեցգետնի ձողիկներ, որպեսզի աղցանի համն իրական լինի։

_Կարելի է վերցնել մեկ կամ երկու պճեղ սխտոր, այստեղ այն ավելի շատ է պետք կծու և ճաշատեսակի հիմնական համը լրացնելու համար։

_Կանաչեղենից սամիթն ավելի հարմար է, վարունգի ու ծովախեցգետնի ձողիկներն էլ լավ են համադրվում, բայց մաղադանոսն ավելորդ չի լինի։

_Բաղադրիչները խառնել, անհրաժեշտության դեպքում աղով և պղպեղով համեմել մայոնեզով և մատուցել։

_Աղցանը կարող եք սառեցնել սառնարանում 30 — 40 րոպե։

Հագեցնող աղցան

Եթե ​​պատրաստում եք մի քանի օրվա համար, ապա ամբողջ ուտեստը պետք չէ միանգամից համեմել մայոնեզով, վերցնեք անհրաժեշտ չափաբաժինը, քսեք սոուսը և մատուցեք։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Անկրկնելի համով Կաղամբով աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք