Հալած պանրով աղցան. Համեղ բաներ միշտ կարելի է պատրաստել ամենապարզ մթերքներով

Հալած պանրով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Հալած պանրով աղցան դասական տարբերակով այսօր քիչ մարդիկ են պատրաստում, քանի որ շատերը կոշտ պանիր գնելը համարում են փողի վատնում:

Հալած պանրով աղցան

Հալած պանրով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Խաշած ձու 3 հատ

_Հալած պանիր 2 հատ

_Կոշտ պանիր 100 գր

_Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Սխտոր՝ ըստ ճաշակի

Հալած պանրով աղցան

Հալած պանրով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Եփել ձվերը, թողնել սառչի և քերել բոլոր մթերքները միջին քերիչով։

_Խառնել քերած պանրի հետ և համեմել մայոնեզով՝ ըստ ճաշակի։

_Աղցանն ավելի համեղ դարձնելու համար կարելի է վերցնել յուղալի մայոնեզ։

Հալած պանրով աղցան

Աղցանի համար կարելի է վերցնել նաև կարագ, որը պետք է սառեցնել և քերել միջին քերիչով։

Կարող եք պատրաստել աղցանի երեք տարբերակ՝ կոշտ պանրով, սովորական պանրով և կարագով, և այն տարբերակը, որն առաջարկում ենք մենք՝ պարզապես հալած պանրով:

Որոշեք, թե որ տարբերակն է ավելի հարուստ համով և բույրով:

Խորհուրդ եմ տալիս ավելացնել շատ կտրատած սամիթ և օգտագործել աղցանը որպես միջուկ՝ սմբուկով կամ դդմիկով ռուլետների համար:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տոնական շքեղ աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք