Համեղ աղցան ընկույզով և սալորաչրով. Ամենահամեղ ու հանգեցնող նախուտեստներից մեկն է, որը կարող եք պատրաստել հեշտությամբ

Համեղ աղցան ընկույզով ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Համեղ աղցան ընկույզով և սալորաչրով. Այս աղցանը պատրաստելու համար շատ բաղադրիչներ պետք չեն։

Այս բաղադրատոմսով նախուտեստը հեշտ պատրաստվող «աղջկական» ուտեստ է, որը կարելի է նույնիսկ գիշերվա համար պատրաստել, մանավանդ որ անհրաժեշտ բոլոր մթերքները դուք կգտնեք արդեն սառնարանում: Գլխավորը աղցանին դիետիկ մայոնեզ ավելացնելն է։

Եկեք փորձենք պատրաստել այն:

Համեղ աղցան ընկույզով

Համեղ աղցան ընկույզով և սալորաչրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ Կարտոֆիլ 4 հատ

_ Հավի կրծքամիս 2 հատ

_ Սալորաչիր 100 գ

_ Ընկույզ ըստ ճաշակի

_ Թթվասեր 3 ճաշի գդալ

_ Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ

_ Սխտոր 1 պճեղ

_ Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի

_ Աղ՝ ըստ ճաշակի

Համեղ աղցան ընկույզով
Համեղ աղցան ընկույզով և սալորաչրով. Պատրաստման եղանակը

_ Թթվասերն ու մայոնեզը խառնել ամանի մեջ։ Իհարկե, կարելի է օգտագործել միայն թթվասեր, բայց հետո համն այնքան էլ հարուստ չի լինի։

_ Ավելացնել այս խառնուրդի մեջ մանրացված սխտորն ու աղացած սև պղպեղը:

_ Կարտոֆիլն ու հավի կրծքամիսն առանձին- առանձին եփել աղ արած ջրի մեջ։

_ Կարտոֆիլը քերել խոշոր քերիչով, դրա մի մասն առաջին շերտով շարել ափսեի վրա, վրան քսել սոուս։

_ Հավի կրծքամիսը բաժանել մանրաթելերի, բաժանել երկու մասի։

_ Սոուսով կարտոֆիլի վրա դնել հավի մսի մի մասը, վրան սոուս քսել:

_ Սալորաչիրը մանր կտրատել։ Եթե ​​կոշտ է, նախ թրջեք ջրի մեջ։ Սալորաչիրը դնել հավի վրա, վրան քսել սոուս։

_ Այժմ, կրկնել շերտերը մնացած մթերքներով: Վերջին շերտին քսել սոուս, վրան առատորեն ցանել մանրացված ընկույզ։ Աղցանը դնել սառնարանում առնվազն 30 րոպե։

Համեղ աղցան ընկույզով
Լավ կլինի, եթե առավոտյան աղցանը պատրաստեք ու ամբողջ օրը դնեք սառնարանում։ Այս ընթացքում նա հասցնում է ներծծվել, դառնում է ավելի քնքուշ ու փափուկ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով և սմբուկով աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք