Հավի ազդրերը մայոնեզով. Թավայի մեջ տապակվող քնքուշ թռչնամիս

Հավի ազդրերը մայոնեզով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Հավի ազդրերը մայոնեզով և սովորական սոխով աներևակայելի համեղ են:

Կարող եք և՛ տապակել միսը, և՛ թխել։ Ամեն դեպքում, ուտեստը ստացվում է բավականին բարձր կալորիականությամբ։ Բայց ի՞նչ անել, ինչպես դիմանալ, եթե ուտեստն այսքան համեղ է։ Երբեմն դուք կարող եք հյուրասիրվել մայոնեզի մեջ մարինացված անուշահոտ հավով: Միայն դրա մասին մտածելիս արդեն ախորժակ է գրգռվում:

Հիշեք, որ հավը շատ նուրբ կստացվի, եթե թողնենք մարինացվի առնվազն 30 րոպե: Ավելի լավ է, իհարկե, ավելի շատ ժամանակ տալ նրան։ Այդ դեպքում դուք կարող եք ուղղակի խենթանալ մսի քնքշությունից:

Հավի ազդրերը մայոնեզով
Հավի ազդրերը մայոնեզով. Բաղադրիչներ

_Հավի ազդրեր 5 հատ

_Սոխ 2 հատ

_Մայոնեզ 5 ճաշի գդալ

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

_Պապրիկա՝ ըստ ճաշակի

_Սխտոր 3 պճեղ

_Արևածաղկի ձեթ՝ ըստ ճաշակի

_Մանանեխ 1 թեյի գդալ

Հավի ազդրերը մայոնեզով Հավի ազդրերը մայոնեզով
Հավի ազդրերը մայոնեզով. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել սոխը, կտրել կես օղակներով:

_Լվանալ հավի ազդրերը, չորացնել դրանք խոհանոցային սրբիչներով։

_Ճզմիչով անցկացնել սխտորը: Խորը տարայի մեջ խառնել մայոնեզի և մանանեխի հետ։

_Այս խառնուրդին ավելացնել հավի միսը:

_Ավելացնել աղ, աղացած սև պղպեղ և պապրիկա։ Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:

_Լցնել կտրատած սոխը: Կրկին խառնել բոլոր բաղադրիչները։

_Թող միսը մարինացվի 30 րոպե։

_Տաքացնել տապակը արևածաղկի ձեթով:

_Սոխով մարինացված ազդրերը չափավոր կրակի վրա երկու կողմից տապակել մինչև եփվեն (մոտ 20 րոպե)։

Հավի ազդրերը մայոնեզով

Այս կերպ պատրաստված հավը լավ համադրվում է թխած կարտոֆիլի հետ։ Ամեն ինչի վրա շաղ տալ մանր կտրատած կանաչ սոխ, և որպես ուղեկից՝ վերցնել մածունով և վարունգով սոուս։

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք